Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αλεξάνδρεια για την παρέλαση

Με στόχο την ομαλή - εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων την 25-03-2017, ημέρα Σάββατο, στην πόλη της Αλεξάνδρειας, κατά την διεξαγωγή της παρέλασης, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε:

α) Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 09:00΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης και κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

β) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 10:30΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης και κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

γ) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων από ώρα 11:30΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης και κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης-Βέροιας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας.