Logo

Εγκαινιάστηκε το νέο σκοπευτήριο στην Σχολή Αστυνομίας (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο τα εγκαίνια του νέου κλειστού σκοπευτηρίου στην Σχολή Αστυνομίας στο Πανόραμα. Το έργο ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα και αποτελεί μια δωρεά της εταιρείας Σούκος προς την Ελληνική Αστυνομία.

Μιλώντας για το νέο έργο ο διευθυντής της σχολής Διονύσης Κούγκας εξήγησε πώς γεννήθηκε η ιδέα για την υλοποίηση του μίλησε για το πώς ξεκίνησε την έρευνα και πως έφτασε στην εταιρεία Σούκος και πρόσθεσε ότι απογοητεύθηκε ιδιαίτερα όταν στάθηκε αδύνατο να εκταμιευθούν τα χρήματα. Ο κύριος Κούγκας τόνισε ότι ο Κώστας Σούκος προσφέρθηκε να υλοποιήσει το έργο δωρεάν και τον ευχαρίστησε για αυτό. Είναι ένα καταπληκτικό έργο τόνισε Και πρόσθεσε ότι σε αυτό προβλέπεται η εκπαίδευση στρατιωτικού προσωπικού αλλά και το ότι μπορεί να παραχωρηθεί σε σωματεία έναντι αμοιβής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξεως Δημήτρης Αναγνωστάκης ο οποίος στον χαιρετισμό του είπε ότι είναι μια όμορφη μέρα για την ελληνική αστυνομία και για το νέο σκοπευτήριο ότι είναι σύγχρονο του ολοκληρωμένα. "Ο καλά εκπαιδευμένος αστυνομικός, προστατεύει καλύτερα τον πολίτη. Η ελληνική αστυνομία προσπαθεί να αναδείξει και τον κοινωνικό της ρόλο που είναι η πρόληψη και η αποτροπή του εγκλήματος" είπε ο κ Αναγνωστάκης.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο δωρητής Κώστας Σούκος ο οποίος τιμήθηκε από την ελληνική αστυνομία για τη δωρεά του. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επίδειξη με αληθινά πυρά.

{jlex}flickr:72157679843750370{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb