Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάουσα

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψηβτων τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκειαωεκδηλώσεων Απόκρεω 2017 στην πόλη της Νάουσας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε: 

α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης καιβστάθμευσης παντός είδους οχημάτων στην Πλατεία Καρατάσου και στις οδούς Θεοφίλου, Γ. Κωνσταντινίδη και Βασ. Φιλίππου την σήμερον Πέμπτη 16-02-2017 (Τσικνοπέμπτη), κατά τις ώρες 19.00΄-πέρας εκδηλώσεων.

β. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης καιωστάθμευσης παντός είδους οχημάτων την Κυριακή 19-02-2017 στις κάτωθι οδούς πόλης Νάουσας, κατά τις κατά περίπτωση αναγραφόμενες ώρες:

Στις οδούς Χρ. Περδικάρη, Αγ. Τριάδος, Γ. Κων/νίδη, Δημαρχίας, Πλατεία Δημαρχίας, Θεοφίλου, Πλατεία Τρόμπακα, Ζαφειράκη (από τη συμβολή της με την οδό Στουγιαννάκη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δημαρχίας) και Χρ. Λαναρά (από τη συμβολή της με την οδό Δημαρχίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κ. Δημητριάδη), στην οδό Μ. Αλεξάνδρου (από τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Θ. Μπιγκάνου), οδό Νοσοκομείου (από τη συμβολή της με την οδό Αναδολή έως τη συμβολη της με την οδό Βύρωνος), οδό Εθν. Αντιστάσεως (από τη συμβολή της με την οδό Χ. Λαναρά έως τη συμβολή της με την 28ης Οκτωβρίου-χώρο στάθμευσης λεωφορείων),
Πλατεία Καρατάσου (περιμετρικά), κατά τις ώρες 08:00΄-18:00΄,

στην οδό Χρ. Πετρίδη, από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου (έμπροσθεν LIEBE) έως τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη (έμπροσθεν Σ Μ Μασούτης), κατά τις ώρες 11:30΄-18:00΄,

στην οδό Χατζημαλούση, κατά τις ώρες 14:00΄-18:00΄,

στην Πλ. Αλωνίων, στις οδούς Ανταρτών, Αγίου Θεοφάνους, Τσάμη Καρατάσου (ύψος Χατζηκουρκούτα), Αγγέλου Γάτσου, Γαρέφη, Πλήκα κατά τις ώρες 14:00΄-22:00΄.