10μελής αποστολή αστυνομικών από το Ηράκλειο επισκέφθηκε την Σχολή Αστυνομίας Βέροιας

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας ανακοινώθηκε ότι την 15-10-2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 13:30΄ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας 10μελή αποστολή της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION) συνοδευόμενη από τον Πρόεδρό της και Αναπληρωτή Ταμία του Εθνικού Τμήματος, Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκη καθώς και από τον Πρόεδρος της Τ.Δ. Ημαθίας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα ΠΙΠΙΛΑ Θωμά, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και Διαχειριστή του Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α. ΣΥΡΣΥΡΗ Φώτιο και το Μέλος της Ε.Ε. ΚΟΣΤΟΓΛΙΔΟΥ Χαρά.

Ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, υποδέχτηκε και καλωσόρισε τα μέλη της αποστολής, τους ενημέρωσε ενδελεχώς για τη μέχρι τώρα εκπαιδευτική δραστηριότητά της Σχολής, την προοπτική, τους στόχους της και την προγραμματισμένη μελλοντική εκπαιδευτική της δράση.

Κατόπιν επακολούθησε ξενάγηση και παρουσίαση των εγκαταστάσεων της Σχολής από το Διοικητή της στα μέλη της αποστολής, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση τους για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Σχολής, οι οποίες είναι πλήρως εξοπλισμένες υλικοτεχνικά και δεν υστερούν σε τίποτα από άλλα ευρωπαϊκά σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα, τις δραστηριότητές της και τις υπηρεσίες που δύναται να προσφέρει και κυρίως με την άψογη εικόνα της, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλει το προσωπικό, αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για αστυνομική υπηρεσία υψηλών προδιαγραφών, για την οποία θα πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι όλοι οι αστυνομικοί.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Σχολή, ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας και ο Πρόεδρός της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου και Αναπληρωτής Ταμίας του Εθνικού Τμήματος ipa, Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκης αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα ως ενθύμιο της επίσκεψης τους.