Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πατρίδα

astynomia

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών κατασκευής δικτύου αποχέτευσης στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας – Σκύδρας και συγκεκριμένα από την χ/θ 3,00 έως χ/θ 4,500 εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος Πατρίδας, στον κλάδο κυκλοφορίας από Βέροια προς Σκύδρα, κατά την διάρκεια των ανωτέρω εργασιών θα γίνει στένωση του οδοστρώματος σε μήκος 150 μέτρων της οδού, όσο θα είναι και το μετακινούμενο εργοτάξιο, στην λωρίδα της Ε.Ο. Βέροιας – Σκύδρας με κατεύθυνση από Βέροια προς Σκύδρα και συγκεκριμένα από την χ/θ 3,00 έως χ/θ 4,500 εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος Πατρίδας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται στο εναπομείναν μέρος της οδού, το οποίο θα έχει ελάχιστο πλάτος 3,25 μέτρα ανά κατεύθυνση κυκλοφορίας. Με μέριμνα της αναδόχου εταιρείας θα τοποθετηθούν κώνοι που θα ορίζουν τον κλάδο κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, ώστε να ορίζεται επακριβώς το πλάτος ανά κατεύθυνση κυκλοφορίας, τόσο κατά τη διάρκεια των εργασιών όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου θα υπάρχουν και φανοί κατάδειξης του εργοταξίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχουν σημαιοφόροι και στα δύο άκρα του εργοταξίου καθώς και φωτεινοί σηματοδότες. Κατά τη διάρκεια της νύκτας θα τοποθετείται σήμανση σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες προς προειδοποίηση των διερχόμενων οδηγών.