Ο Αρχηγός της Αστυνομίας στην Σχολή Μετεκπαίδευσης στο Πανόραμα

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας, ανακοινώθηκε, ότι την 25-06-2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 13:30 επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνοδευόμενος από το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη και το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Νικόλαο Μπαντουβάκη.

Ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, υποδέχτηκε και καλωσόρισε τον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, τον ενημέρωσε εκτενώς για την εκπαιδευτική δραστηριότητα της Σχολής και τον προγραμματισμό των μετεκπαιδεύσεων και επιμορφώσεων του αστυνομικού προσωπικού.

Ο κ. Αρχηγός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και απηύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το επίπεδο της υποδομής και την προσπάθεια που καταβάλλεται, με την αξιοποίηση του κεκτημένου της εκπαιδευτικής εμπειρίας και την υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης.

Επιπλέον δήλωσε ότι οι συνθήκες που διαμορφώνουν σήμερα το ευρύτερο περιβάλλον ασφάλειας απαιτούν γνώση και εξειδίκευση και συνεπώς η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού αποτελεί δομικό στοιχείο για την Ελληνική Αστυνομία, ώστε να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την αποτελεσματικότητα της και την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Σχολή, ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, προσέφερε στον κ. Αρχηγό, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, αναμνηστικό δώρο ως ενθύμιο της επίσκεψης του.