Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Βέροια

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια εργασιών που θα εκτελεστούν στον εναέριο δίκτυο ΧΤ από την εταιρεία ΄΄Κ/Ξ ΜΗΧΑΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Τ.Ε. – ΔΟΜΙΚΑ Α.Ε.΄΄ επί τους οδούς Αγ. Δημητρίου και Καστανιάς την Παρασκευή 24-06-2016 από ώρες 07:00 έως 15:30, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας ανακοίνωσε:

- Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης όπου αυτή επιτρέπετε και τη διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αγ. Δημητρίου από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Έλλης στην κάθοδό της και στην οδό Καστανιάς από τη συμβολή της με την οδό Καμαριωτισσης, έως τη συμβολή της με την οδό Αγ. Δημητρίου. Επίσης η αλλαγή κατεύθυνσης των οχημάτων επί της οδού Καμαριωτίσσης με κίνηση από την οδό Καστανιάς προς την οδό Έλλης.
- Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων .

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια εργασιών, θα στηθεί γερανός για την ανύψωση κλιματιστικών μονάδων στο πρώην κτήριο του ΟΤΕ και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της οδού Βικέλα την Παρασκευή 24/06/2016 και κατά τις ώρες 07:00-09:00, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας ανακοίνωσε:

- Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον πεζόδρομο της οδού Βικέλα από την συμβολή με την οδό Μητροπόλεως έως το τέλος του κτηριακού συγκροτήματος του ΟΤΕ.
- Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας εντός του πεζόδρομου (είσοδος – έξοδος) θα γίνεται από τον πεζόδρομο της οδού Τσαλδάρη.