Βέροια: Βρέθηκε το πτώμα Αλβανού που δολοφονήθηκε επειδή δεν τον ήθελαν τα πεθερικά του

astinomia3

Σε δασική περιοχή στην τοποθεσία Πατρίδα, έξω από τη Βέροια, εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του 43χρονου Αλβανού, τον οποίον δεν ήθελαν τα ελληνικής καταγωγής πεθερικά του που πλήρωσαν 48χρονο για να τον σκοτώσει.

O άτυχος άνδρας βρέθηκε το πρωί στη συγκεκριμένη περιοχή, που -σύμφωνα με πληροφορίες- υποδείχθηκε από πρόσωπο που κατηγορείται ήδη για την υπόθεση. Το πτώμα του 43χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνει η νεκροψία.

Στην υπόθεση, που εξιχνίασε η Ασφάλεια Ημαθίας, εμπλέκονται συνολικά πέντε άτομα, που συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα ύστερα από έρευνες. Κατά τη δικογραφία, 54χρονος άντρας και η 53χρονη σύζυγός του, αποφάσισαν να σκοτώσουν τον 43χρονο γαμπρό τους, επειδή δεν ενέκριναν το γάμο του με την κόρη τους.

Έτσι, το αντρόγυνο από τους Γεωργιανούς Ημαθίας φέρεται ότι ανέθεσε σε 48χρονο να διαπράξει τη δολοφονία, έναντι αμοιβής 2.500 ευρώ. Για τη γνωριμία με το δράστη και τη συμφωνία θανάτου μεσολάβησε ένας 48χρονος φίλος του αντρόγυνου.

Ο 48χρονος εκτελεστής, μαζί με έναν 36χρονο συνεργό του, κατηγορούνται ότι στις 2 Αυγούστου έστησαν καρτέρι στον Αλβανό, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του, από το οποίο τον κατέβασαν με τη βία, τον επιβίβασαν σε δικό τους όχημα και τον εκτέλεσαν στη συνέχεια.

Συγγενικό πρόσωπο του 43χρονου δήλωσε την εξαφάνισή του, με συνέπεια να αρχίσουν οι έρευνες των τοπικών αστυνομικών αρχών.