Βέροια: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το πανηγύρι του Αγίου Αντωνίου

agios antonios malakousi

Για τις ανάγκες του πανηγυρίου στον Άγιο Αντώνιο της Βέροιας, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α) Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων στην οδό Αγίου Αντωνίου, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου, στην πάροδον Αγ. Αντωνίου έως την οδό Κεντρικής και στην πλατεία Αγ. Αντωνίου από 22:00΄ ώρα της 30/07/2015 έως την 24:00΄ ώρα της 01/08/2015.

β) Την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων κατά τη διάρκεια της υποδοχής του Τιμίου Σταυρού και της Λιτανείας στην οδό Αγίου Αντωνίου, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου, στην οδό Μαλακούση, από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής, στην οδό Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Εληάς, στην οδό Εληάς, από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως, στην οδό Ανοίξεως, από τη συμβολή της με την οδό Εληάς έως τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου και στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου, από ώρες 19:00΄ έως 22:30΄ της Παρασκευής 31/07/2015.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών με μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.