Η αστυνομία τίμησε τους απόστρατους της

astinomia apost

Ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων» πραγματοποιήθηκε την 07-06-2015 το πρωί, στις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα:

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βέροιας. Στην τελετή χοροστάτησαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ.κ. Παύλος και ο πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, Αστυνομικός Διευθυντής ΤΟΥΛΙΚΑΣ Γεώργιος, καθώς και επίτιμοι και απόστρατοι αστυνομικοί και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.
Επίσης, παρέστησαν, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο Υποδιοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Χρήστος ΣΙΜΟΣ, ο Διοικητής της Π.Υ. Βέροιας Επιπυραγός Αλέξανδρος ΚΟΥΒΑΚΑΣ, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΚΟΥΓΚΑΣ Διονύσιος, o Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας Πέτρος ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ και Εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών του Νομού Ημαθίας.