Ο Σύλλογος Διαβητικών έκοψε την βασιλόπιτα

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της βασιλόπιτας της ‘Γλυκιάς Ισορροπίας’ συλλόγου διαβητικών Ν.Ημαθίας κατάμεστη αίθουσα του Κ.Α.Π.Η Νάουσας όπου ανταλλάχτηκαν θερμές ευχές. H γραμματέας του συλλόγου κα Ιωάννου Μαγδαλένα αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου για το νέο έτος με τις ομιλίες που θα διοργανωθούν ,καθώς και για την νέα συνεργασία του συλλόγου με το Ποδολογικό κέντρο της κα Ζησιοπούλου Μαρίας που εδρεύει στη Βέροια σε όποια φροντίδα χρειάζεται κάθε άτομο με διαβήτη.

Ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.ΔΙ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΒΗΤΗ) Κώστας Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή μελών του συλλόγου στο πανελλήνιο συνέδριο που διεξήχθη με επιτυχία στην Αλεξανδρούπολη, για τις εξελίξεις που τρέχουν ως προς την φαρμακευτική κάλυψη, καθώς και τις ενέργειες της ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.ΔΙ. σε θέματα - δικαιώματα που αφορούν τα άτομα με διαβήτη.

Παρόντες στην εκδήλωση η κα. Μπαλτατζίδου Δώρα η οποία τόνισε την σημαντική και αξιέπαινη δράση του συλλόγου προς όλο το νομό και είναι ανοιχτή σε από κοινού συνεργασίας ημερίδων και εκδηλώσεων προς ενημέρωση του διαβήτη και εξάλειψης της άγνοιας και ταμπού,ο Δήμαρχος κ.Κουτσογάννης Νικόλαος , ο Αντιδήμαρχος κ.Καρανάτσιος Δόρυς , και με την παρουσία του τίμησε και ο Περιφερειάρχης κ. Καλαϊτζίδης.

Το φλουριά έτυχαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ,στον ακούραστο, που με αγάπη και αφιερώνοντας πάρα πολύ προσωπικό χρόνο στο έργο και τη δράση του συλλόγου στον πρόεδρο του Δ.Σ κ Ιωαννίδη Κων/νο καθώς και στο μέλος του συλλόγου κα Χονρογιάννη Ελένη. Υγεία και ευημερία.