Ροζ φωτίστηκε το Δημαρχείο Βέροιας για την καμπάνια πρόληψης καρκίνου του μαστού (φωτογραφίες)

Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος Βέροιας πρωτοστατεί στις δράσεις πρόληψης, ξεκινώντας με τον καθιερωμένο φωτισμό του Δημαρχείου Βέροιας σε ροζ απόχρωση.

Το παρόν στη δράση έδωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Θεόφιλος Κορωνάς, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Βασίλης Διαμαντόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας Άγιος Παρθένιος και μέλη του συλλόγου που μοίραζαν στους περαστικούς ενημερωτικά έντυπα, ο πρόεδρος του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους, μέλη του κινητού ψηφιακού μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Τσιπουρίδου κ.α.

Όλες οι δράσεις γίνονται σε συνεργασία με το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, τον Σύλλογο καρκινοπαθών Βέροιας ΑΓΙΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ παράρτημα Βέροιας.

Επόμενη δράση στα πλαίσια της ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 5.00μμ, στο ζαχαροπλαστείο Σερεμέτας. Η ομιλήτρια Δρ. Αναγνώστου – Κελεπούρη Ειρήνη, Σχολική Σύμβουλος – Φίλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας θα αναπτύξει το θέμα «Ενδυνάμωση της ζωής και της ψυχής ανθρώπων με καρκίνο».

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί βόλτα ενημέρωσης στο κέντρο της Βέροιας, μαζί με τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ και Τα παιδιά της Άνοιξης, ενώ η καθιερωμένη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Νοεμβρίου. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.