Logo

Ανόρθωση στήθους: Μάθε πόσο κοστίζει η νέα καινοτόμος μέθοδος

Είναι κοινή αλήθεια πως ένα στητό και ανορθωμένο στήθος, επηρεάζει θετικά όχι μόνο την εμφάνιση μιας γυναίκας, αλλά απογειώνει και την ίδια την ψυχολογία της. Το στήθος με πτωτική τάση, σίγουρα μπορεί να προκαλέσει ανασφάλεια, να μειώσει την αυτοπεποίθησή της και να την κάνει να μην νιώθει άνεση με το σώμα της.

Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα πτωτικού στήθους, τότε η σύγχρονη πλαστική χειρουργική σου προσφέρει την λύση στο πρόβλημά σου. Με την νέα και καινοτόμο μέθοδο που χρησιμοποιείται, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να γίνει ανόρθωση ενός πτωτικού στήθους, με ελάχιστες τομές, οι οποίες εξαφανίζονται εντελώς στο μετεγχειρητικό διάστημα.

Ποια είναι η διαδικασία για την ανόρθωση στήθους

Η ανόρθωση στήθους αποτελεί μια επέμβαση που πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία. Η συνολική της διάρκεια είναι περίπου 2 ώρες και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ανορθωμένο και στητό στήθος, το οποίο δίνει την εντύπωση μιας γυναίκας που βρίσκεται στην εφηβεία.

Χάρη στην τεχνική της κάθετης μαστοπλαστικής, οι τομές που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια της επέμβασης είναι πολύ μικρότερες σε σχέση με τις παλαιότερες μεθόδους και αυτό δίνει θάρρος σε μια γυναίκα να προχωρήσει στην ανόρθωση στήθους, χωρίς ενδοιασμούς.

Τι γίνεται μετά την επέμβαση για την ανόρθωση στήθους

Μετά την επέμβαση, η γυναίκα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα βράδυ και μπορεί να επιστρέψει κανονικά στο σπίτι της το επόμενο πρωί. Για τις πρώτες 20-30 ημέρες, θα πρέπει να φοράει έναν αθλητικό στηθόδεσμο και τα ράμματα αφαιρούνται περίπου στις 2 εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Μέσα σε 3-4 μέρες από την επέμβαση, η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει κανονικά στην καθημερινότητά της και στην εργασία της, εφόσον πρόκειται για δουλειά γραφείου.

Στην περίπτωση που το στήθος της γυναίκας δεν έχει μόνο πτωτική τάση, αλλά είναι παράλληλα και ‘άδειο’, τότε η ανόρθωση στήθους μπορεί να συνδυαστεί με την αυξητική και την τοποθέτηση ειδικών ενθεμάτων, ώστε να είναι σίγουρη η γυναίκα, πως θα έχει το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα μετά την επέμβαση.

Σε ποιες ηλικίες εφαρμόζεται η ανόρθωση στήθους;

Η επέμβαση της ανόρθωσης μπορεί να εφαρμοστεί σε μια γυναίκα από την ηλικία των 18 ετών περίπου. Συνήθως όμως, πρόκειται για μια επέμβαση που απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Αν θέλεις να μάθεις πόσο κοστίζει η ανόρθωση στήθους με την θαυματουργή καινοτόμο τεχνική, που προφέρει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και μειώνει τις τομές, εξαφανίζοντας τα σημάδια, τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι πολύ απλό.

Μπες τώρα στο https://www.drboukouvalas.gr/ και κλείσε σήμερα κιόλας το ραντεβού σου με τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Μύκονο.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb