Ο Δήμαρχος Βέροιας στο Νοσοκομείο για την στασιμότητα στις εργασίες της νέας πτέρυγας και αναισθησιολόγους

Δυο θέματα συζητήθηκαν στην πρόσφατη επίσκεψη του δημάρχου Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδη στο Νοσοκομείο της πόλης (εκτός του Διοικητή, παραβρέθηκαν οι κ. Δεμερτζίδης, Κούτρας, Βογιατζής και η κ. Παπαϊωάννου). Το πρώτο αφορούσε το έργο της επέκτασης της νέας πτέρυγας που ουσιαστικά παραμένει στάσιμο και το άλλο την έλλειψη αναισθησιολόγων από τα χειρουργεία. 

Για το πρώτο θέμα, ο κ. Βοργιαζίδης τόνισε ότι συμφωνήθηκε να γίνει μια συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό, τον κ. Σπίρτζη, για να ζητηθεί η επιτάχυνση των εργασιών. 

Για το θέμα των αναισθησιολόγων, ο διοικητής Τάκης Μαυρογιώργος ενημέρωσε ότι εντός του Σεπτέμβρη θα προσληφθούν δυο μόνιμοι αναισθησιολόγοι και θα λυθεί το πρόβλημα.

Μιλώντας για το θέμα και ο κ. Κούτρας, σημείωσε ότι δεν φθάνει μόνο η επίσκεψη στον Σπίρτζη αλλά χρειάζεται και ένα ραντεβού στο Υπουργείο Υγείας με τον κ. Ξανθό.

Ο κ. Κούτρας στάθηκε και στον ιό του Δυτικού Νείλου επαναλαμβάνοντας ότι επειδή η καλοκαιρία θα υπάρχει και τον Σεπτέμβρη, θα πρέπει οι πολίτες να ακολουθούν τα προληπτικά μέτρα.

Δείτε το απόσπασμα από την συνεδρίαση