Logo

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα σπουδών της Νοσηλευτικής Σχολής του ΔΙΕΚ Νοσοκομείου (φωτογραφίες)

Το Δ.ΙΕΚ Νοσοκομείου Βέροιας παρουσίασε το πρόγραμμα σπουδών της Νοσηλευτικής Σχολής κι αποχαιρέτησε τους τελειόφοιτους, το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η διευθύντρια της σχολής Γεωργιτζίκη Δέσποινα, η οποία μίλησε για τους μαθητές της σχολής που αποφοίτησαν και είναι έτοιμοι να ανοίξουν τα φτερά τους.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Δημήτρης Μαυρογιώργος, ο οποίος είπε ότι η επαγγελματική σχολή είναι πολύ καλή, οι εκπαιδευόμενοι παίρνουν εφόδια κι εξασφαλίζει καριέρα σε όσους αποφοιτούν.

Στη συνέχεια η Παρτσιοπούλου Βούλα από το διδακτικό προσωπικό μίλησε για την λειτουργία της σχολής, για τα εξάμηνα κατάρτισης, τα θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα ανά εξάμηνο, τις γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρίες που αποκομίζουν οι σπουδαστές, τις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, τις εκδηλώσεις και τα συνέδρια που συμμετείχαν οι εκπαιδευόμενοι.

Παράλληλα προβλήθηκαν βίντεο που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευόμενοι, με τους χώρους της σχολής και την εκπαίδευση που λαμβάνουν στα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, ήταν αφιερωμένο στους τελειόφοιτους.

Η Αναστασία Κακούλη από το διδακτικό προσωπικό μίλησε για τις γνώσεις που παίρνουν οι μαθητές της σχολής, αφού περνούν από όλα τα τμήματα του νοσοκομείου και συμμετέχουν ενεργά. Όπως είπε οι τελειόφοιτοι είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα, με την σημερινή αποφοίτηση δεν παίρνουν μόνο ένα χαρτί. Παίρνουν ένα διαβατήριο για σοβαρή επαγγελματική ενασχόληση, που το απόκτησαν με τις γνώσεις κι εμπειρίες που απόκτησαν κατά την φοίτησή τους στην σχολή. «Με αποφασιστικότητα και πίστη κάντε το επόμενο σας βήμα. Κατακτήστε τους στόχους σας με πάθος. Μην ξεχάσετε να είστε άνθρωποι, να αγαπάτε τους άλλους και να τους σέβεστε, να συμπαραστέκεστε όσους έχουν την ανάγκη σας, να είστε δίκαιοι κι ευγενικοί», είπε μεταξύ άλλων η εκπαιδεύτριά τους.

 
 

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb