Logo

Μία κλινική αφιερωμένη στον άνδρα - Ανδρολογία, Ουρολογία & Αισθητική

Η ανδρολογική κλινική Androclinic είναι αφιερωμένη στον σύγχρονο άνδρα και σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται στο ουροποιητικό σύστημα και εν γένει στην ψυχοσύνθεσή του που σχετίζεται άμεσα από τις «επιδόσεις» του.

Η κλινική καλύπτει τρεις κλάδους, οι οποίοι εμπερικλείουν όλες τις παθήσεις και τα προβλήματα/διαταραχές που συμβαίνουν.

Ανδρολογία: Στυτική δυσλειτουργία, Υπογονιμότητα

Το άγχος και η σκληρή καθημερινότητα, ακόμα και η κοινωνική αποξένωση είναι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν διαταραχές πρωτίστως στην ψυχολογία και κατ’ επέκταση στην ικανότητα στύσης ενός άνδρα. Η λεγόμενη στυτική δυσλειτουργία είναι από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας μέσος άνδρας σε οποιαδήποτε ηλικία.

Στην κλινική Androclinic ο ουρολόγος - ανδρολόγος μιλάει, αναλύει, εξετάζει και προσφέρει όλους τους δυνατούς τρόπους αντιμετώπισης της δυσλειτουργίας που μπορεί να προκαλέσει σε καθημερινή βάση προβλήματα με το έτερον ήμισυ.

Οι εξειδικευμένοι ανδρολόγοι μπορούν να δώσουν και τις υπηρεσίες τους σε ότι αφορά την υπογονιμότητα ή τις διαταραχές στην εκσπερμάτιση που μπορεί να αποτελέσουν αρνητικό παράγοντα σύλληψης.

Ουρολογία - Προβλήματα στον προστάτη

Ο προστάτης και το ουροποιητικό σύστημα παρουσιάζουν πολλά προβλήματα, ανάλογα με την ηλικία και την κληρονομικότητα του άνδρα. Στην κλινική Androclinic αντιμετωπίζονται: υπερπλασία προστάτη, καρκίνος προστάτη, λιθίαση ουροποιητικού, φίμωση, υδροκήλη, κονδυλώματα κ.α.

Αισθητική ανδρολογία

Αφορά κάθε είδους πλαστική που μπορεί να γίνει στο πέος. Επιμήκυνση πέους, περιτομή, φαλλοπλαστική και lifting όσχεου με σύγχρονες τεχνικές, που προσφέρουν εύκολη μετεγχειρητική αποκατάσταση, χωρίς πόνο.

Ελάτε σε επαφή με το ειδικό προσωπικό της κλινικής για να αντιμετωπίσετε κάθε είδους πρόβλημα. Νιώστε ξανά ακμαίος, αντιμετωπίζοντας όλα τα προβλήματα που μπορεί να σας χαλούν την ψυχολογία σας.

Οι ουρολόγοι - ανδρολόγοι της κλινικής είναι στη διάθεσή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στα 2103387393-4 ή να μπείτε στην ιστοσελίδα της κλινικής του ανδρολόγου Βασίλειου Πρωτογέρου στην Αθήνα.

Με την κλινική συνεργάζονται γιατροί σχεδόν όλων των ειδικοτήτων, ώστε ο άνδρας να έχει την ιατρική υποστήριξη που χρειάζεται. 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb