Logo

Αντιμετωπίστε τους φόβους σας - Αντιμετωπίστε σήμερα την στυτική δυσλειτουργία

Ένα εκατομμύριο άνδρες υποφέρουν στη χώρα μας από προβλήματα στύσης και όσο και αν ακούγεται υπερβολικό σαν νούμερο, οι αριθμοί των παθήσεων που συνοδεύουν τη στυτική δυσλειτουργία το επιβεβαιώνουν. Δυστυχώς όμως, η λανθασμένη νοοτροπία των περισσότερων, η αμηχανία, οι προκαταλήψεις, η ντροπή, μπλοκάρουν την αναζήτηση λύσης στο πρόβλημα αυτό. Το πρώτο βήμα είναι η απομυθοποίηση της στυτικής δυσλειτουργίας και η αντιμετώπιση της στην σωστή βάση. 

Τι είναι λοιπόν; Η στυτική δυσλειτουργία είναι η μη ικανότητα επίτευξης, ή διατήρησης μιας στύσης αρκετά σκληρής, ώστε να επιτρέπει τη συνουσία. Μπορεί να συνιστά είτε μια ολοκληρωτική αδυναμία επίτευξης στύσης, είτε μια ασυνεπή, μη προβλέψιμη ικανότητα επίτευξης ικανοποιητικής στύσης, ή ακόμα και μια τάση διατήρησης στύσεων με σύντομη χρονική διάρκεια. Περίπου το 20% των ανδρών υποφέρει κάποια στιγμή της ζωής τους. Η επίπτωση της δυσλειτουργίας αυξάνεται με την ηλικία. Το 4% περίπου των 50άρηδων και το 17% των 60άρηδων βιώνουν μια ολική ανικανότητα επίτευξης στύσης, ενώ η επίπτωση της αυξάνεται κατακόρυφα, στο 47%,για τους άνδρες άνω των 75 ετών. 

Η στυτική δυσλειτουργία όμως, δεν είναι μια αναπόφευκτη συνέπεια της διαδικασίας της γήρανσης, από τη στιγμή που είναι θεραπεύσιμη σε κάθε ηλικία. Η στυτική δυσλειτουργία έχει συνήθως μια φυσιολογική αιτία, όπως είναι για παράδειγμα ένας τραυματισμός, ή οι παρενέργειες κάποιων φαρμάκων. Κάθε διαταραχή που προκαλεί τραυματισμό στα νεύρα, ή εμποδίζει τη ροή του αίματος στο πέος, είναι δυνατό να την προκαλέσει. Όμως οι λύσεις υπάρχουν και η στυτική δυσλειτουργία θεραπεύεται. Κι όταν το πρόβλημα δεν θεραπεύεται με τα φάρμακα, υπάρχει η πεϊκή πρόθεση. 

Οι πολυάριθμες κλινικές μελέτες και η πολύχρονη εμπειρία έχουν αποδείξει ότι η μέθοδος αυτή θεωρείται η πιο ικανοποιητι­κή σε σύγκριση με άλλες διαθέσιμες θερα­πείες, αφού είναι η μοναδική θεραπεία που επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επα­φή, καθώς η στύση επιτυγχάνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και δεν απαιτείται κα­μία απολύτως «προετοιμασία» ή αναμονή του άνδρα, όπως συμβαίνει με τα φάρμακα και τις ενέσεις. Και τι περιλαμβάνει; Μια απλή επέμβαση 30 λεπτών, κατά την διάρκεια της οποίας τοποθετείται ενδοπεϊκά μια αντλία σιλικόνης, που δίνει την απαραίτητη σκληρότητα με το υγρό που περιέχει, μιμούμενη δηλαδή την φυσική στύση. Και που μπορείτε να την κάνετε; Στην πιο εξειδικευμένη μονάδα υγείας, το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών. 

Η πολύ μεγάλη εμπειρία των ιατρών του, επιτρέπει την παροχή εξειδικευμένης θεραπείας που ταιριάζει ακριβώς στο ορμονικό και φυσικό προφίλ του κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Αξιοποιείστε την τεχνογνωσία και την εμπειρία των ιατρών του Ινστιτούτου και αντιμετωπίστε οριστικά και μόνιμα το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας, χωρίς ντροπές και δισταγμούς.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb