Logo

Τι είπε στον απολογισμό πεπραγμένων ο διοικητής του Νοσοκομείου Δ. Μαυρογιώργος (βίντεο)

Δύσκολη αλλά παραγωγική χαρακτήρισε την χρονιά που πέρασε, στον απολογισμό του ο διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Δημήτρης Μαυρογιώργος. Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και παρουσία του προσωπικού του νοσοκομείου αλλά φορέων της περιοχής, ο κ. Μαυρογιώργος μίλησε για τα πεπραγμένα της διοίκησής του το 15μηνο που πέρασε.

Τόνισε ότι το Νοσοκομείο Βέροιας πρέπει να γίνει πολυδύναμο, αναφέρθηκε στον εξωστρακισμό των ιδιωτικών συνεργείων, στάθηκε στις προσλήψεις που έγιναν, τονίζοντας ότι θα επιμείνει να γίνουν και άλλες και μίλησε για τον στόχο του που είναι η βελτίωση των επειγόντων εξωτερικών ιατρείων.

Αμέσως μετά έκανε έναν μικρό απολογισμό ανά κλινική, χαρακτηρίζοντας άθλο τις 3000 χειρουργικές επεμβάσεις, μίλησε για 300 γέννες στην μαιευτική, στάθηκε στην δυναμική που παρουσιάζει η καρδιολογική κλινική με το αιμοδυναμικό τμήμα και σημείωσε ότι στόχος είναι η ανάπτυξη εργαστηρίου εγκατάστασης βηματοδοτών. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην παθολογική κλινική που σηκώνει τον μεγαλύτερο όγκο ασθενών ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο έργο της μονάδας τεχνιτού νεφρού.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρο τον απολογισμό

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb