Δωρεάν πελματογράφημα σε πολίτες πραγματοποιήθηκε στο Ποδολογικό Κέντρο Ζησιοπούλου Μαρία (φωτογραφίες)

Το Ποδολογικό Κέντρο Ζησιοπούλου Μαρία πραγματοποίησε δωρεάν πελματογράφημα σε πολίτες, την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.

Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, βάδισαν στον ειδικό πελματογράφο και το αποτύπωμα φάνηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης εντόπισαν διάφορα προβλήματα, όπως πόνους στη μέση, σκολίωση, κύφωση, βλαισοποδία, ραιβοποδία, μεταταρσαλγία, σφυροδακτυλία, άκανθα πτέρνας, ανισοσκελία κι άλλες πελματικές παθήσεις.

Μέσω των ειδικών ορθωτικών πελμάτων που πρόκειται να κατασκευαστούν αποκλειστικά για την πάθησή τους, όλοι θα ανακουφιστούν σε όλο το σκελετικό τους σύστημα.

Εάν θέλετε κι εσείς να δώσετε λύση στο πρόβλημα σας, απευθυνθείτε στο Ποδολογικό Κέντρο Ζησιοπούλου Μαρία.

Επόμενο ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017.

Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική αυτή ευκαιρία για την υγεία των ποδιών σας και νιώστε τη χαρά και την άνεση σε κάθε σας βήμα!

Τι μετράει ο πελματογράφος.

Ο πελματογράφος είναι μία πλατφόρμα με περίπου χιλιάδες ψηφιακούς αισθητήρες που είναι συνδεδεμένοι με έναν Η/Υ και μετρά τις πιέσεις που ασκούνται στο πέλμα κατά τη στάση και τη βάδιση.

Τι κερδίζετε;

Κάνοντας ΔΩΡΕΑΝ ένα πελματογράφημα στις 4 Δεκεμβρίου, στο Ποδολογικό Κέντρο Ζησιοπούλου Μαρία, έχετε την ευκαιρία να εντοπίσετε τις πιέσεις που καταπονούν το σώμα σας και ξεκινούν από κακή στάση και βάδιση, αλλά και να διορθώσετε τυχόν βλάβες, κατασκευάζοντας ειδικά ορθωτικά πέλματα που θα προσφέρουν ανακούφιση σε όλο το σκελετικό σας σύστημα.

Ρωτήστε, μετρήστε, αντιμετωπίστε τα προβλήματα των ποδιών!

{jlex}flickr:72157689231506564{/jlex}

ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΙΟΠΟΥΛΟΥ Ποδολόγος – Ειδικός Ορθονυχιστής
Εμμ. Ζάχου 14, Βέροια
Τηλ. 2331068106