Logo

«Το καραβάνι της Υγείας» θα κάνει...στάση στη Νάουσα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη νέα κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ στην περιφέρεια στα πλαίσια του κύκλου «το καραβάνι της Υγείας».

Συγκεκριμένα η ΠΟΕΔΗΝ ανακοίνωσε ότι: «Την Τετάρτη 8 Νοέμβρη οργανώνουμε το καραβάνι της υγείας στη Νάουσα. Συνεχίζει το δρόμο του για τη σωτηρία του ΕΣΥ. Για τη σωτηρία των Περιφερειακών Νοσοκομείων που μαραζώνουν από την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση και οδηγούνται με το προωθούμενο Νομοσχέδιο προς συγχώνευση και κατάργηση. Ένα εξ’ αυτών είναι και το Νοσοκομείο της Νάουσας.

Η πορεία σωτηρίας θα ξεκινήσει από το Νοσοκομείο της Νάουσας 08:30 πμ και θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία.

Προκηρύσσουμε:
Στάση Εργασίας για το Νοσοκομείο της Νάουσας 8:00 – 13:00
Στάση Εργασίας για τα Σωματεία μέλη της Κεντρικής Μακεδονίας 7πμ έως 15μμ

Δίνουμε βροντερό παρόν στο καραβάνι της υγείας που χωρίς να πτοείται συνεχίζει το δρόμο του.
Τα εμπόδια που βάζει η κυβέρνηση μας δυναμώνουν».

Η ΑΔΕΔΥ

Στήριξη της κινητοποίησης στη Νάουσα, ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ και στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τον Υπουργό Υγείας, αντί να παραπλανούν τους πολίτες, να αυξήσουν άμεσα τις δαπάνες για την Υγεία και να προχωρήσουν σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πριν καταρρεύσει πλήρως το σύστημα.

Εκφράζει, δε, την πλήρη στήριξή της στην κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017 στη Νάουσα, με το Καραβάνι Υγείας που θα εκκινήσει στις 8:30πμ από το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας και καλεί το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην Ημαθία να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για τη συμμετοχή των εργαζόμενων στην κινητοποίηση. H Yγεία είναι κοινωνικό αγαθό και οι αγώνες για τη στήριξή της είναι υποχρέωση όλων μας».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb