Logo

ΚΕΠΚΑ Νάουσας: Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας απευθύνει το ΚΕΠΚΑ Νάουσας - Ημαθίας που έχει ως αίτημα την αναβάθμιση του Νοσοκομείου. Στο κάλεσμα αναφέρει:

"Εδώ και πολύ καιρό παρακολουθούμε την πορεία συρρίκνωσης της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου της Νάουσας, η οποία αδυνατεί να λειτουργήσει όπως θα έπρεπε. Η αδυναμία κάλυψης κενών από γιατρούς, η υπερπροσπάθεια των υπαρχόντων τακτικών και ειδικευομένων, το φιλότιμο και οι προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού, μαζί με την πεποίθηση όλων μας πως, όπως πάντα, η συμπαράσταση του λαού της περιοχής της Νάουσας, έχουν αποτρέψει, ως τώρα, τη μετατροπή του Νοσοκομείου σε Κέντρο Υγείας.

Καλούμε, λοιπόν, τα μέλη και τους φίλους σε δυνατή συμμετοχή στο συλλαλητήριο που κήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας ώστε οι πολίτες μας να έχουν τους απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τον απαραίτητο νοσοκομειακό εξοπλισμό στη διάθεσή τους ώστε να προστατεύσουν το μεγαλύτερο αγαθό, την υγεία".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb