Εξετάσεις με το πρόγραμμα τηλεϊατρικής στην ενότητα Πλατέος - Εθελοντική αιμοδοσία στην Αλεξάνδρεια

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας ,Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το Νοσηλευτικό προσωπικό του ΟΠΑΚΟΜ πραγματοποιούν Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις σε Δημότες με το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone.

Το συντονισμό για την υλοποίηση του Προγράμματος Τηλεϊατρικής από πλευράς Δήμου έχει ο αρμόδιος σε θέματα υγείας κος Μπρουσκέλης Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξάνδρειας. Την ιατρική παρακολούθηση του προγράμματος έχει η κα Τζιάρα Ελένη Γενικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2333053045 και 2333053072.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΡΑΧΟΥ

Οι εξετάσεις θα γίνονται από 07:30.π.μ. έως 14:30.μ.μ.

Υπεύθυνη Νοσηλεύτρια η κα Πουλουτζά Παναγιώτα, Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972455434.

Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 1 Νοεμβρίουστο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας

Tο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας και τις τοπικές Eνορίες του Δήμου Αλεξάνδρειας , την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, από 09:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και καλεί όλους τους Δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.