Logo

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας A. Τζιτζικώστα στο Νοσοκομείο της Βέροιας

Το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου 2017 στα πλαίσια του εορτασμού των 105ων Ελευθερίων της Βέροιας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη τους Βουλευτές Ημαθίας κ. Αντωνίου και Καρασαρλίδου καθώς και των Περιφερειακών Συμβούλων κας Καρατζιούλα και κ. Τεληγιαννίδη επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Βέροιας.

Τον υποδέχθηκε ο Δκτης του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Μαυρογιώργος και τον ενημέρωσε για τις συνεχιζόμενες εργασίες της νέας πτέρυγας που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ της Π.Κ.Μ.

Τον ενημέρωσε παράλληλα για το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου και τον ξενάγησε στους ορόφους της νέας πτέρυγας βλέποντας τις εξελίξεις των εργασιών.

Εντυπωσιασμένος από τους χώρους της νέας πτέρυγας και την εξέλιξη των εργασιών ζήτησε από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας την επίσπευση όσο το δυνατόν γρηγορότερα των εργασιών για την αποπεράτωση του έργου ,για να δοθεί προς χρήση στους πολίτες. Επίσης ζήτησε μέσω του κ. Δκτη του Νοσοκομείου της Βέροιας και των παρόντων κυβερνητικών Βουλευτών της Ημαθίας την καλοπροέραιτη πίεση προς το Υπουργείο Υγείας για την στελέχωση της νέας πτέρυγας με το απαραίτητο προσωπικό.

Στη συνέχεια οι κ. Τζιτζικώστας και Καλαϊτζίδης επισκέπτηκαν την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βέροιας, όπου με πρωτοβουλία τους έχουν δωριστεί τηλεοράσεις για τους μικρούς νοσηλευόμενους.

Στο τέλος της ενημέρωσης από τον κ. Δκτη ο Περιφερειάρχης έκανε δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Πηγή: http://www.alexandriamou.gr  (δείτε περισσότερες φωτό)

Δείτε στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ. Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα και των συνεργατών του στο Νοσοκομείο της Βέροιας:

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb