Βρείτε σε χαμηλές τιμές τις συσκευές cpap και bipap

Το οξυγόνο είναι το πιο πολύτιμο στοιχείο που χαρίζει υγεία και τόνωση στον οργανισμό αλλά και εύρυθμη λειτουργία των οργάνων και των ιστών. Η έλλειψή του μπορεί να προκαλέσει ασθένειες που σχετίζονται στενά με την δυσλειτουργία της αναπνοής, παρουσιάζοντας ενδεχόμενα άπνοιας ή ακόμα και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Η πλέον ενδεδειγμένη και πιο αποτελεσματική μέθοδος, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατ’ οίκον είναι οξυγονοθεραπεία. Για την υλοποίησή της μπορείτε να επιλέξετε διάφορες συσκευές χορήγησης οξυγόνου, όπως οι cpap και bipap.

Συσκευές cpap για την αντιμετώπιση της υπνικής άπνοιας

Το καλό με αυτές τις συσκευές είναι ότι καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία, έτσι ένας ασθενής μπορεί να την έχει σπίτι του και να καλύπτει τις ανάγκες του. Στην ANG Medicals μπορείτε να βρείτε συσκευές cpap υψηλής απόδοσης και ποιότητας που προσαρμόζουν την πίεσή τους στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασθενούς. Η αναγνώριση της άπνοιας την στιγμή του ύπνου από την συσκευή γίνεται αυτόματα, εξασφαλίζοντας την άνεση σε μία δύσκολη στιγμή μέσα στην νύχτα.

Το αποτέλεσμα; Η θεραπεία είναι ευέλικτη και γίνονται υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μην ξεχνάτε ότι στις μέρες μας η θεραπεία αυτή κρίνεται σαν την καταλληλότερη για τον πλήρη έλεγχο της υπνικής άπνοιας.

Συσκευές bipap, μία πιο ειδική λύση

Σε περιπτώσεις που απαιτούνται υψηλές πιέσεις ή υπάρχει έντονο το σύνδρομο υποαερισμού, οι συσκευές bipap σίγουρα σας βοηθούν να αντεπεξέλθετε γρηγορότερα στην θεραπεία και στην ανακούφιση της άπνοιας. Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως οι συσκευές λειτουργούν σε πολλά επίπεδα για την βέλτιστη απόδοση.

Στην ANG Medicals μπορείτε να βρείτε και τις δύο συσκευές οξυγονοθεραπείας για ενοικίαση και για πώληση, απλά και μόνο με ένα τηλεφώνημα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλο το 24ωρο.

Ο ιατρικός εξοπλισμός που θα βρείτε έχει περάσει εξονυχιστικούς ελέγχους και μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη, σε κάθε ηλικία, με κάθε αναπνευστικό πρόβλημα.