Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην Βεργίνα, με το πρόγραμμα τηλεϊατρικής της Vodafone

giatros

Ο Δήμος Βέροιας συμμετέχει στο Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας στον τόπο μας.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει δράσεις πρόληψης και καλεί τους Δημότες να συμμετάσχουν σε δωρεάν εξετάσεις προληπτικής ιατρικής που θα πραγματοποιηθούν στο ιατρείο Δημοτικής Ενότητας Βεργίνας την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου- Tρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής καλύπτει τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να ελέγξουν άμεσα και εύκολα την κατάσταση της υγείας τους.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 9:30πμ έως τις 12:30πμ. Υπεύθυνος ιατρός ο κος Παπαδάκης Γεώργιος – Επιμελητής Β' Γενικής Ιατρικής.

Το συντονισμό για την υλοποίηση της δράσης από πλευράς Δήμου έχει ο αρμόδιος σε θέματα υγείας και κοινωνικής πολιτικής, Αντιδήμαρχος κος Κορωνάς Θεόφιλος. Την ιατρική παρακολούθηση του προγράμματος έχει ο Ιατρός κος Παπαδάκης Γεώργιος – Επιμελητής Β' Γενικής Ιατρικής του περιφερειακού ιατρείου Βεργίνας (τηλ. 2331352023).

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, και συμμετέχουν επιπλέον σε αυτό το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής της Υγείας και η εταιρεία Vidavo.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2331352019 – Γραφείο Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», Δημ.Ενότητας Βεργίνας του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας).