Logo

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών έκοψε την βασιλόπιτα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Νεφροπαθών την Κυριακή 05/02/2017 στο κέντρο ΡΕΜΒΗ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βέροιας ο πάτερ Στυλιανός ο οποίος ευλόγησε τη πίτα, ο βουλευτής Συριζα Αντωνίου Χρήστος, ο αντ/χης Καλαϊτζήδης Κων/νος, ο Αντιδήμαρχος Σοφιαννίδης Γεώργιος ,ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χατζηιωαννίδης Λάζαρος, η Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Σοφία Κατή, η Νομαρχιακή Σύμβουλος Καρατζιούλα Νικη,  η εκπρόσωπος του Δήμου Νάουσας Αραμπατζή Στεργιαννή, ο δ/ντής του νεφρολογικού τμήματος του νοσοκομείου Βέροιας κος Κελεσίδης Απόστολος με το νοσηλευτικό προσωπικό, ο διευθυντής της Μ.Ο.Χ..Α Ευαγγελισμός κος Αντωνιάδης με την ιατρό Σταυρινού και τους νοσηλευτές, ο διευθυντής της Μ.Ο.Χ.Α Πρότυπο κος Ζουπαρίδης με τους ιατρούς και νοσηλευτές.

Τα φλουριά της πίτας κέρδισαν η Μακρή Ελένη και το μέλος του συλλόγου, ο Λουτζανιώτης Παναγιώτης οι οποίοι κέρδισαν 2 ολοήμερες εκδρομές.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Διευθυντής Προσωπικού ο κος Απόστολος Κελεσίδης για την προσφορά του και την άρτια ιατρική υποστήριξη του στο τμήμα του Νεφρολογικού τμήματος Νοσοκομείου Βέροιας.

Οι τυχεροί λαχνοί είναι :

1576 1TABLET
2533 1 ΚΙΝΗΤΟ MLS
627 1 KOYZINOMHXANH
2336 1 ΣΚΟΥΠΑ
2824 1 ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ
2684 ΕΚΜΑΘΗΣΗ Η/Υ Ε.Σ.Ο.Ε. ΖΑΦΕΙΡΗ (ΔΩΡΕΑ)
2441 ΕΚΜΑΘΗΣΗ Η/Υ Ε.Σ.Ο.Ε. ΖΑΦΕΙΡΗ (ΔΩΡΕΑ)
569 ΕΚΜΑΘΗΣΗ Η/Υ Ε.Σ.Ο.Ε. ΖΑΦΕΙΡΗ (ΔΩΡΕΑ)
2809 1 ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΧΛΩΡΟΤΥΡΗ ΑΝΝΑ
12 1 ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΧΛΩΡΟΤΥΡΗ ΑΝΝΑ
2880 1 ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ «ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ»ΝΑΟΥΣΑΣ

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb