Προμήθεια γλυκών με ένα τηλεφώνημα στην πόρτα σας

Με την δουλειά τους να έχει πέσει κατακόρυφα, λόγω των μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, συγκρατημένα θα κινηθούν οι τοπικοί ζαχαροπλάστες την Μεγάλη Εβδομάδα. Επάρκεια γλυκών θα υπάρχει ωστόσο η μεγάλη γκάμα που έβρισκε κανείς τα προηγούμενα χρόνια δεν θα υπάρξει στα τοπικά καταστήματα. "Θα πάμε συγκρατημένα φέτος. Όπως γνωρίζεται έχουν απαγορευτεί οι σούβλες και τα πολυπρόσωπα τραπέζια οπότε και η κατανάλωση γλυκών θα είναι μειωμένη" τονίζει στον "Πληροφοριοδότη" ο αντιπρόεδρος του τοπικού συλλόγου Ζαχαροπλαστών Αργύρης Σακαλής.

Μπορεί η μεγάλη γκάμα γλυκών να μην υπάρχει φέτος στα καταστήματα, ωστόσο οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ότι γλυκό θελήσουν. Πώς θα γίνει αυτό; "Το ότι δεν θα έχουμε άμεσα διαθέσιμη μεγάλη γκάμα γλυκών δεν σημαίνει κάτι. Μπορούν οι καταναλωτές να κάνουν την παραγγελία τους, είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά και τα καταστήματά μας να ετοιμάσουν γι αυτούς ότι γλυκό επιθυμούν" σημειώνει ο κ. Σακαλής. 

Όσον αφορά τους περιορισμούς στην κίνηση των πολιτών, οι τοπικοί ζαχαροπλάστες έχουν προβλέψει λύση και γι αυτούς που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι. "Γι αυτούς που δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να βγουν από το σπίτι, υπάρχει λύση να προμηθευτούν τα γλυκά τους. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι τοπικοί ζαχαροπλάστες υποστηρίζουν υπηρεσία κούριερ. Έτσι ο καταναλωτής μπορεί να κάνει την παραγγελία του και να λάβει τα γλυκά στην πόρτα του" πρόσθεσε ο κ. Σακαλής.