Επιμελητήριο: Μαθήματα εκμάθησης ξένης γλώσσας

epimelitirio ima

Μαθήματα εκμάθησης ξένης γλώσσας με παράλληλη εκπαίδευση σε χρήσιμη επαγγελματική ορολογία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας, διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MP Education-ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με την Επιμελητηριακή αναπτυξιακή Αστική Εταιρία (ΕΠΑΝΕΤ). Τα μαθήματα επιδοτούνται μέχρι και 100% μέσω ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45).

Συγκεκριμένα ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MP Education οργανώνει:

α) Ταχύρυθμα σεμινάρια σε 20 ξένες γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, γερμανικά, ρωσικά, τούρκικα, κινέζικα κ.α.λ, στο χώρο εργασίας των εταιρειών, ξενοδοχείων με αποκλειστική συμμετοχή των υπαλλήλων τους με διάρκεια εκμάθησης 2-3 μήνες ανάλογα με τις μέρες και ώρες την εβδομάδα που εξυπηρετεί τους υπαλλήλους.

β) Σε περίπτωση που προκύψουν ολιγομελή group με την συμμετοχή υπαλλήλων από διαφορετικές εταιρίες η εκμάθηση μπορεί να γίνει σε χώρο που θα επιλέξουν από κοινού οι εκπαιδευόμενοι, διαφορετικά μπορεί να γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου εάν είναι διαθέσιμη. Η εκπαίδευση σ' αυτή την περίπτωση διαρκεί 1 μήνα με 3 εκπαιδευτικές ώρες (2,5 ώρες) καθημερινά, πλην του Σαββάτου που γίνονται επαναλήψεις με προαιρετική παρουσία.

Για τα σεμινάρια που θα έχουν διάρκεια 1 μήνα το πρόγραμμα προβλέπει super ταχύρυθμη εκπαίδευση η οποία μπορεί να γίνει πρωινές, απογευματινές ή βραδινές ώρες, με στοχευόμενο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Σεμινάρια που διοργανώνει η MpEducation :

1o Σεμινάριο : «Φρεσκάρισμα» της ξένης γλώσσας που έχετε σπουδάσει παλαιότερα και τώρα χρειάζεστε να την ξαναθυμηθείτε, να τη μιλήσετε και να τη βελτιώσετε. Δίδεται Πιστοποιητικό Σπουδών.

2ο Σεμινάριο: «Βασικό επίπεδο για αρχαρίους» σε 15 ξένες γλώσσες άνετο στοχευόμενο καθημερινό λεξιλόγιο, συνεχής προφορική εξάσκηση, όχι μελέτη στο σπίτι, όχι φροντιστηριακή κουραστική εκπαίδευση, για να καλύψετε τις ανάγκες στα ταξίδια και στις επαφές σας με ξένους πελάτες και συνεργάτες. Δίδεται Πιστοποιητικό Σπουδών, εξαιρετικά χρήσιμο για το βιογραφικό σας.

3ο Σεμινάριο: « Προετοιμασία Εξετάσεων Πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας αναγνωρισμένης από τον ΑΣΕΠ» --- Για όσους ενδιαφέρονται για προετοιμασία εξετάσεων επιπέδων Lower ή Proficiency --- Αρχικά τεστ για εξακρίβωση επιπέδου .

4ο Σεμινάριο: « Business English» --- Αρχικό φρεσκάρισμα στη γλώσσα, αν χρειάζεται και στη συνέχεια εκπαίδευση σε κατανόηση και αποστολή εμπορικών επιστολών – προσφορών – συμφωνητικών, προώθηση των προϊόντων σας σε νέες αγορές, ανεύρεση αντιπροσώπων – franchise και δεκάδες περιπτώσεις Βusiness. Δίδεται Πιστοποιητικό Σπουδών.

5o Σεμινάριο: «Ρωσικής γλώσσας με Τουριστική Ορολογία», για Ξενοδοχεία - Τravel - Eνοικιάσεις - Εστιατόρια Μπαρ κλπ. Δίδεται Πιστοποιητικό Σπουδών.

Η MpEducation έχει ετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για ξενοδοχοϋπαλλήλους σε βασικό καθημερινό λεξιλόγιο με παράλληλη ορολογία σε οροφοκομίας-εστιατορίου –μπαρ –reception.

Οι ξενοδοχειακές μονάδες που ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση του προσωπικού τους μπορούν να μας ζητήσουν να τους σταλεί Δωρεάν το Demo σε 4 γλώσσες.
Μετά την πετυχημένη ολοκλήρωση των μαθημάτων δίδεται Πιστοποιητικό Σπουδών σε κάθε εκπαιδευόμενο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή ή για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 23310-24734. Υπεύθυνη κα Έλσα Φανάρα.