Logo

Γενική συνέλευση στο Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών, Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών, Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, Στην ανακοίνωση του αναφέρει:

"Το Σωματείο μας τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει ξανά στα μέλη του το αίσθημα της δυναμικότητας, κατόρθωσε να συσπειρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό του κλάδου της εστίασης και να διεκδικήσει με κάθε νόμιμο και συλλογικό μέσο ‘λύσεις’ για όφελος των μελών μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στις εργασίες της Συνέλευσης του Σωματείου μας , η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 14.00 – 15:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας.
Εκτός από τα καθιερωμένα θέματα που προβλέπονται από το καταστατικό του Σωματείου μας θα συζητηθούν και τρέχοντα ζητήματα που ταλανίζουν σήμερα τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης καθώς επίσης και προτάσεις των μελών μας.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ “ΠΑΡΩΝ” ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb