Logo

Το ελληνικό τμήμα του Envolve θα περάσει και από την Βέροια αναζητώντας νέες επιχειρηματικές ιδέες

Το ελληνικό τμήμα του Envolve, (www.EnvolveGlobal.org), του νέου οργανισμού υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra (www.libra.com), διοργανώνει ένα πενθήμερο ταξίδι με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα», και επισκέπτεται ελληνικές πόλεις στις οποίες υπάρχει ενεργό και αναπτυσσόμενο οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Με την κατάθεση των αιτήσεων για το Envolve Award Greece 2018 να έχει ήδη ξεκινήσει, το Envolve αναζητά άτομα που έχουν νέες επιχειρηματικές ιδέες ή ενδιαφέρονται να εξελίξουν την επιχείρησή τους. Αυτές οι επιχειρήσεις ενδέχεται είτε να πληρούν τις προϋποθέσεις για κάποιο βραβείο είτε να μπορούν να επωφεληθούν από την παροχή επιχειρηματικής εκπαίδευσης και πόρων.

Η Ελληνική ομάδα του Envolve στοχεύει να ενδυναμώσει τις επαφές της με τις τοπικές κοινότητες, τις πρωτοβουλίες, τους οργανισμούς, καθώς και τους εκπροσώπους της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας σε περιοχές εκτός της Αθήνας, όπου το ταλέντο και οι καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες «ανθούν». Η σειρά εκδηλώσεων “Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα” περιλαμβάνει ένα εντατικό πρόγραμμα επισκέψεων σε πόλεις ανά την Ελλάδα. Ξεκινώντας την Τρίτη, 24 Απριλίου, το Envolve θα επισκεφθεί το Βόλο, τη Λάρισα και τα Τρίκαλα. Την Τετάρτη, 25 Απριλίου, το ταξίδι θα συνεχιστεί με συναντήσεις στην Κοζάνη, τη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα επισκεφθεί τις Σέρρες, την Καβάλα και την Ξάνθη, την Πέμπτη, 26 Απριλίου. Επόμενοι προορισμοί τα Ιωάννινα και η Πάτρα, την Παρασκευή 27 Απριλίου, ενώ το ταξίδι θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 28 Απριλίου με επισκέψεις στην Καλαμάτα και την Τρίπολη.

Η Ελληνική ομάδα του Envolve θα επισκεφθεί και την πόλη της Βέροιας, την Τετάρτη 25 Απριλίου, ενώ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας στις 13.30-15.30 .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: www.facebook.com/pg/EnvolveGR/events/ 

Ο Αλέξανδρος Νούσιας, Διευθυντής του Envolve Entrepreneurship στην Ελλάδα, δήλωσε: «Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας, το οποίο θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά με ανθρώπους και ιδέες που έχουν την προοπτική να μεταμορφώσουν ολόκληρες κοινωνίες. Πιστεύουμε ότι η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα είναι ισχυρή, αναπτύσσεται και μπορεί να «ανθίσει» σε κάθε γωνιά της όμορφης χώρας μας. Διοργανώνοντας το πρόγραμμα βράβευσης από το 2012, έχουμε διακρίνει και αναγνωρίσει πολλές φορές το έντονο επιχειρηματικό πνεύμα που υπάρχει σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Η αποστολή του Envolve βασίζεται σε τρεις πυλώνες: την εκπαίδευση, τους πόρους και τα βραβεία. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός παρέχει εκπαίδευση για νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχικά στάδια, αξιοποιώντας παράλληλα συνεργασίες με άλλους οργανισμούς και επιχειρήσεις, που αυξάνουν τη διαθεσιμότητα επιχειρηματικών πόρων. Το πρόγραμμα βραβείων στην Ελλάδα διεξάγεται για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και υποστηρίζεται από πολλούς οργανισμούς, όπως η Antidote, η Atradius, το epixeiro.gr, το IADR, η Intracom Telecom, το δικηγορικό γραφείο Ιωάννης Βασαρδάνης & Συνεργάτες, η Kyvernitis Travel, η Microsoft, η Moore Stephens, η People for Business, η Reed Smith, η SAP Hellas, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, η V+O Communication και η White Room.

Το Envolve προσφέρει πρόσβαση σε πόρους σε επιχειρηματίες παγκοσμίως, μέσω της ιστοσελίδας του, EnvolveGlobal.org. Το Envolve παρέχει εύκολη πρόσβαση σε εργαλεία και πόρους που θα βοηθήσουν τις νέες επιχειρήσεις στα πρώτα τους βήματα.

Το Envolve Global είναι ένας οργανισμός στήριξης της επιχειρηματικότητας, που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra και παρέχει πόρους, εκπαίδευση και προγράμματα βράβευσης για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα παγκοσμίως. Ο οργανισμός ενσωματώνει το πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΗΕΑ) και το Αμερικανικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΑΕΑ) – προγράμματα τα οποία έχουν αναδείξει 35 νικητές από το 2012, υποστηρίζοντας τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας και των Η.Π.Α. To Envolve στοχεύει στη δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινότητας όπου όλοι οι επιχειρηματίες μπορούν να ευημερήσουν και να αναπτυχθούν, και στοχεύει στην ανάπτυξη και καλλιέργεια επιχειρηματικών οικοσυστημάτων, διασφαλίζοντας την άμεση διαθεσιμότητα υπηρεσιών επιχειρηματικής στήριξης σε όλους τους επιχειρηματίες.

Για να μάθετε περισσότερα για το Libra Group, επισκεφθείτε το http://libra.com .

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb