Δεν συμμετέχει η σημερινή διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας στις εκλογές

emporikos alexandria

Την απόφασή της να απέχει η σημερινή διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας απο τις εκλογές αναφέρει η σημερινή διοίκηση. Αναλυτικά: "Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας, μετά από ώριμη σκέψη κι εκτιμώντας συνθήκες και καταστάσεις, αποφάσισε συνειδητά να απέχει απ' τις ερχόμενες εκλογές του Ε.Σ., ενός Ε.Σ. που κατατάσσεται στους ισχυρότερους και δυνατότερους της Ελλάδας. Πράγμα που είναι ευρέως γνωστό, σχεδόν σε όλο το Πανελλήνιο. Κι αυτό χάρη στη δυναμική των Διοικήσεων όλων των τελευταίων ετών κι όχι μόνο.

Δυστυχώς ή ευτυχώς (αυτό θα το δείξει ο χρόνος), τα Μέλη της Διοίκησης αποφάσισαν να βάλουν μια ( άνω) τελεία. Οι λόγοι ποικίλουν. Ίσως με αυτή τους την απόφαση ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ περισσότεροι συνάδελφοι κι ΄΄έρθουν κοντά στο Σύλλογο΄΄, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους. Ίσως.....

Παρ' όλα αυτά, η Διοίκηση του Συλλόγου αποχωρεί με πολύ ψηλά το κεφάλι. Πολύ ψηλά, διότι αυτά τα τρία χρόνια κόπιασε καθημερινά, υλοποιώντας όχι μόνο ότι είχε υποσχεθεί προεκλογικά, αλλά πραγματοποιώντας ακόμα περισσοτέρους στόχους.

Θεωρεί περιττό ν' απαριθμήσει τι ακριβώς έχει πετύχει, διότι όποιος ήταν κοντά στο Σύλλογο, θα το έχει αντιληφθεί. Σίγουρα θα μπορούσε να έχει πετύχει ακόμη περισσότερα αν ένωνε ακόμη περισσότερο κόσμο, μιας και το σύνθημά της όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι, ΄΄ λίγοι μπορούν να πετύχουν λίγα και πολλοί μπορούν να πετύχουν πολλά ΄΄.

Από την πλευρά της, το ελάχιστο που μπορεί να πει , είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συναδέλφους, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη στήριξαν, αλλά κυρίως σεβάστηκαν τις αποφάσεις της ΚΑΘΟΛΙΚΑ. Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη συμμετοχή τους στη μέγιστη συνδικαλιστική πράξη, τις απεργίες, που της έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής (98%) σ΄όλη την Ελλάδα! Μια συμμετοχή όμως που αρκέστηκε απλά στο κλείσιμο της επιχείρησής τους και όχι με τη φυσική τους παρουσία, στις κινητοποιήσεις της Διοίκησης.

Το τελευταίο μήνυμα που θέλει να στείλει ως απερχόμενη Διοίκηση είναι, οι συνάδελφοι να στηρίζουν ακόμη περισσότερο το νέο Δ.Σ., ωθώντας το έτσι σε ακόμα περισσότερους ΄΄ νικηφόρους αγώνες ΄΄.
Εύχεται στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου που θα προκύψει από τις ερχόμενες εκλογές του Συλλόγου , καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους αγώνες που έρχονται.

Με απεριόριστη εκτίμηση
και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Παπαδόπουλος Γεώργιος
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Σταμάτης Αντώνιος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Παπαδήμας Γεώργιος
Ο ΤΑΜΙΑΣ Στανίτσας Γεώργιος
ΤΟ ΜΕΛΟΣ(πρώην Πρόεδρος) Ουσταμπασίδης Ιωάννης".