Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντροδυτικής Μακεδονίας έκοψε την βασιλόπιτα

Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντροδυτικής Μακεδονίας την Κυριακή, στην Σκύδρα. Βέβαια, πέραν του εορταστικού κλίματος, οι άνθρωποι της αγοράς δεν θα μπορούσαν να μην τονίσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο εμπορικός κόσμος με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Καρανίκα ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε και δίνει η Ομοσπονδία με πείσμα, επιμονή και χωρίς κομματικές εξαρτήσεις στον αγώνα της ανάπτυξης και της επαναφοράς του θετικού κλίματος στην αγορά.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στις προτάσεις και τους στόχους που προσπαθούν να επιτύχουν και αφορούν την θεσμοθέτηση και λειτουργία ειδικού ακατάσχετου λογαριασμού, το πάγωμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών στον πρώην ΟΑΕΕ, τον περιορισμό της υπερβολικής φορολόγησης και την υποβοήθηση της ελληνικής επιχείρησης με την ρύθμιση των οφειλών. Αναφέρθηκε ακόμη και στον αγώνα που δίνεται για την αργία της Κυριακής, μια απόφαση που μέχρι σήμερα δεν έχει ωφελήσει τα καταστήματα παρά μόνο τις μεγάλες αλυσίδες και πολυεθνικές.

Ο κ. Καρανίκας ευχαρίστησε από καρδιάς τον εμπορικό σύλλογο, την Δήμαρχο Σκύδρας και όλους όσους παραβρέθηκαν και επαινώντας τις δράσεις των εμπορικών συλλόγων έκλεισε την ομιλία του με αισιόδοξα μηνύματα.

Τις απόψεις της για τους εμπορικούς συλλόγους και την αγορά εξέφρασε και η Δήμαρχος Σκύδρας, κα Ιγνατιάδου σε μια σύντομη ομιλία κατά την οποία έστειλε μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης ώστε ο εμπορικός κόσμος να ξαναβρεί τον δρόμο του και τις δυνάμεις του (δείτε παρακάτω το βίντεο με την ομιλία της).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη της Ομοσπονδίας όπως και οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των εμπορικών συλλόγων της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή: https://www.pellanews.gr