Εκλέγει νέα διοίκηση ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας

agora veria noemb1

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Συναδέλφισες και Συνάδελφοι. Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στο κτίριο του Επιμελητηρίου Ημαθίας για να συζητηθούν σοβαρά θέματα που μας απασχολούν όπως:

Ο ρόλος των 7 Κυριακών του χρόνου, που τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν, και η στάση του Εμπορικού Συλλόγου μέχρι το τέλος του 2015.

 

Δικτύωση των Εμπορικών Καταστημάτων του Δήμου Βεροίας και όχι μόνο (Υγειονομικού- Ενδιαφέροντος-Ελεύθερων Παρκινγκ κλπ.)(Έξυπνη Κάρτα).

Παρουσίαση του Ανοικτού Βιοκλιματικού Κέντρου Εμπορίου στο κέντρο της Βέροιας.

Προτάσεις Μελών (Παρακαλούμε να γίνουν γραπτές προτάσεις και να κατατεθούν στον Ε. Σ. Βεροίας ή την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης).
αλλά και απολογιστικά θέματα για τη δράση του Διοικητικού Συμβουλίου, στο διάστημα της διετίας από την εκλογή του καθώς και για την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου.

Τα προβλήματά μας είναι κοινά, άλλες φορές όμως είναι προσωπικά και άλλες μεμονωμένα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος έχει σαν σκοπό του να βοηθάει στην επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων, αρκεί μόνο να τα γνωρίζει για να κάνει κάτι γι΄αυτά. Για τον λόγο αυτό λοιπόν ο ρόλος της Γενικής Συνέλευσης είναι να ακούγονται σε αυτήν όλες οι απόψεις και τα προβλήματα που επικρατούν, ώστε να διαμορφώνονται κοινές προτάσεις για την επίλυσή τους.

Το κυρίαρχο θέμα του Ανοικτού Βιοκλιματικού Κέντρου Εμπορίου της Βέροιας στη Γενική Συνέλευση, σε συνδυασμό και με άλλους στόχους και δράσεις που πρέπει να αναληφθούν, οδήγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο, με την προτροπή του Προέδρου 1 χρόνο πριν τη λήξη της θητείας του, να αποφασίσει την προκήρυξη Εκλογών:

την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 από ώρα 11:30΄ το πρωϊ έως και 6:30΄ το απόγευμα
στα Γραφεία του Συλλόγου (Προφήτη Ηλία 13, πρώτος όροφος).
ώστε η νέα Διοίκηση που θα προκύψει να προχωρήσει απερίσκεπτη στην υλοποίησή τους.

Προς διευκόλυνση της ευρείας συμμετοχής των μελών,
τόσο στη Γενική Συνέλευση της 29-10-2014 όσο και στις Εκλογές της 20-11-2014
το Διοικ. Συμβούλιο αποφάσισε και καθόρισε το ύψος της ετήσιας συνδρομής σε πέντε (5) ευρώ
για την ταμειακή τακτοποίηση των μελών του.

Γι΄αυτό λοιπόν η παρουσία όλων στη Γενική Συνέλευση και τις Εκλογές είναι σημαντική για εμάς και απαραίτητη. Μόνον έτσι ο Σύλλογος αποκτά δυναμική, απαραίτητη για την επίλυση των όποιων προβλημάτων απασχολούν τα μέλη του και τον Εμπορικό Κόσμο γενικότερα.

Σας θέλουμε όλους παρόντες.

Η πορεία του Εμπορικού Συλλόγου της Βέροιας δεν πρέπει να ρυθμίζεται από λίγους. Για να πετύχει τους σκοπούς του χρειάζεται τη βοήθεια όσο το δυνατόν από περισσότερους, που να έχουν κοινούς στόχους για το μέλλον του Συλλόγου – της Αγοράς και της πόλης.

Αφιερώστε κι εσείς λίγη ώρα, από τον πολύτιμο χρόνο σας, για τον Σύλλογό σας ......".

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βεροίας ανακοινώνεται ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων και την παραλαβή των Δηλώσεων Υποψηφιοτήτων στις Εκλογές της 20ης Νοεμβρίου 2014, τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν ανοικτά τις παρακάτω ημέρες και ώρες :

 

ΗΜΕΡΑ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

 ΑΠΟ      ΜΕΧΡΙ   και  ΑΠΟ       ΜΕΧΡΙ

 

Δευτέρα

 

 

27-10-2014

 

 

10:30΄ - 13:00΄ 

 

Τετάρτη

 

 

29-10-2014

 

10:30΄ - 13:00΄

 

Πέμπτη

 

 

30-10-2014

 

10:30΄ - 13:00΄  και  18:30΄ - 20:30΄

 

Παρασκευή

 

 

31-10-2014

 

10:00΄ - 14:00΄= Λήξη Προθεσμίας

Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες, για κατάθεση Δηλώσεων υποψηφιότητας και διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο του Συλλόγου: στο Κατάστημά του, Μητροπόλεως 11 (ισόγειο), τηλέφωνο 23310/23-972 ή στο κινητό του 6972 692882.