Επιμελητήριο Ημαθίας: Ο Γιώργος Μπίκας ανακοίνωσε τον συνδυασμό του, έχοντας εκπροσώπους από παντού

Τα ονόματα που απαρτίζουν τον συνδυασμό του, ανακοίνωσε ο γνωστός βεροίωτης επιχειρηματίας Γιώργος Μπίκας, ως υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Ο συνδυασμός ονομάζεται «Επιχειρηματική Ανανέωση» και αποτελείται σχεδόν κατά 90% από νέα πρόσωπα. «Νέα» σε σχέση με την ενασχόλησή τους, με τις επιμελητηριακές εκλογές, διότι ως πρόσωπα είναι γνωστοί άνθρωποι της Ημαθιώτικης κοινωνίας και δυναμικά στελέχη της τοπικής αγοράς. Μάλιστα εκπροσωπούν ένα μεγάλο φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Νομού μας και γεωγραφικά δεν περιορίζονται μόνο στην περιοχή της Βέροιας (όπως γίνεται συνήθως), αλλά εκπροσωπούν ικανοποιητικά τόσο τη Νάουσα με την επαρχία της, όσο και την Αλεξάνδρεια με την περιοχή του Ρουμλουκιού.

Με τον τρόπο αυτό, ο συνδυασμός του Γιώργου Μπίκα, εκτός από την ανανέωση κάνει κι ένα μεγάλο και ουσιαστικό άνοιγμα στην επιχειρηματική κοινότητα της Ημαθίας, έχοντας εκπροσώπους από παντού. Το ίδιο που σκοπεύει να κάνει και με το Επιμελητήριο, όπως τονίζει συνεχώς. Να το κάνει “ανοιχτό και προσβάσιμο” για όλη την επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής μας και να εκπροσωπείται “παντού”!