Logo

Στα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης Philoxenia ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τάσος Γιάγκογλου

Στην τελετή εγκαινίων της φετινής τουριστικής έκθεσης Philoxenia στις εγκαταστάσεις της Helexpo-ΔΕΘ παραβρέθηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Τάσος Γιάγκογλου, επικεφαλής του συνδυασμού "Ημαθία Επιμελείν". Αμέσως μετά το τελετουργικό ο κ. Γιάγκογλου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο στο Τμήμα Υπηρεσιών του συνδυασμού του Ζαχαρία Βουλουτάκη, επισκέφθηκε τα περίπτερα της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και του Δήμου Βέροιας, όπου για πρώτη φορά συμμετέχει και το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου.

Στη συνέχεια ο κ. Γιάγκογλου είχε συνάντηση και σύντομη συνομιλία με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, την οποία συνεχάρη για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων στον ελληνικό Τουρισμό, με τη θεαματική αύξηση των αφίξεων ξένων επισκεπτών. Τόνισε ωστόσο ότι πρέπει παράλληλα να ενταθούν πολιτικές προώθησης του θεματικού Τουρισμού σε δωδεκάμηνη βάση, ώστε να ενσωματωθούν στο πλάνο της τουριστικής ανάπτυξης περιοχές της χώρας που προσφέρουν ελκυστικότατο προϊόν εκτός του διπόλου ήλιος και θάλασσα.

Από την πλευρά της η κ. Κουντουρά ευχήθηκε στον κ. Γιάγκογλου καλή επιτυχία στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας στις 3 Δεκεμβρίου.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb