Logo

"Ημαθία Επιμελείν": Συνάντηση του Τάσου Γιάγκογλου με τους υποψηφίους του

Άλλη μια μεστή και χρήσιμη συνάντηση εργασίας του ψηφοδελτίου των Επιμελητηριακών Εκλογών "Ημαθία Επιμελείν" του Τάσου Γιάγκογλου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, αυτή τη φορά στο κατάστημα Papagallo της Βέροιας. Οι 79 υποψήφιοι του συνδυασμού ενημερώθηκαν και ενημέρωσαν για την εκλογική διαδικασία της 3ης Δεκεμβρίου, ενώ παράλληλα αντάλλαξαν απόψεις για τις δυνατότητες παρέμβασης του Επιμελητηρίου Ημαθίας σε ζητήματα προώθησης και στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Ο υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας Τάσος Γιάγκογλου, αφού ευχήθηκε στους υποψήφιους δύναμη για την περίοδο μέχρι τις επιμελητηριακές εκλογές, ζήτησε από όλες και όλους να κάνουν έναν διεκδικητικό αλλά πρωτίστως έντιμο και καθαρό αγώνα, δεδομένου ότι τα προβλήματα και οι προκλήσεις της επόμενης των εκλογών αφορούν όλους και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με συναίνεση και σύνθεση απόψεων και δυνάμεων.

TASOS

Περιοδεία στη Νάουσα

Ο ρόλος που καλείται να παίξει το Επιμελητήριο Ημαθίας στο σημερινό οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον προκειμένου να ενισχύσει τον τομέα της επιχειρηματικότητας, ήταν το αντικείμενο των συζητήσεων κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του Τάσου Γιάγκογλου σε επιχειρήσεις της περιοχής Νάουσας το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας είχε επαφή με επαγγελματίες, στους οποίους περιέγραψε τον σχεδιασμό του για τον σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει στο εξής το Επιμελητήριο, ώστε να βοηθήσει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις αλλά και να τονώσει ζωτικά το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων να στραφούν στην άσκηση και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους μέσω της επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Γιάγκογλου επισκέφθηκε την επιχείρηση γεωργικών εφοδίων "Φάρμα ΕΠΕ" του κ. Φώτη Φανιάδη, που είναι και υποψήφιος με τον συνδυασμό "Ημαθία Επιμελείν", και την επιχείρηση ξηρών καρπών του κ. Κώστα Μαμουζή. Στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας (ΣΕΒΕ) κ. Γεδεών Βούλη, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής παραβρέθηκε στο καζάνι της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας, όπου είχε φιλική συζήτηση με τη Βουλευτή Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και επιχειρηματίες της Ημαθίας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb