Οι καλύτερες μονώσεις ταρατσών είναι στην Monotech

Οι μονώσεις ταρατσών και οι στεγανοποιήσεις είναι η ολοκληρωμένη λύση ενάντια στην υγρασία, τη μούχλα και την ανυπόφορη θερμοκρασία του σπιτιού σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Η χώρα μας χαρακτηρίζεται για τα παλιά κτίσματα πολλών δεκαετιών που δεν έχουν προβλέψει για το πώς μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα από ενεργειακές λύσεις.

Μία από αυτές είναι οι μονώσεις ταρατσών και η στεγανοποίηση ταράτσας, εργασίες που γίνονται προκειμένου να επικρατεί στο εσωτερικό του σπιτιού, το ιδανικό κλίμα χειμώνα - καλοκαίρι.

Στεγανοποίηση για την 100% απομόνωση της εξωτερικής υγρασίας

Η στεγανοποίηση, εφόσον γίνεται από ειδικό προσωπικό και επιλεγεί το κατάλληλο υλικό, προστατεύει ολοκληρωμένα το περίβλημα του κτηρίου, διατηρώντας θερμική άνεση, πολλές φορές χωρίς την ανάγκη κλιματισμού ή θέρμανσης.

Για να κατανοήσετε πόσο σημαντική είναι η στεγανοποίηση σκεφτείτε ότι αν δεν γίνει δεν μπορεί το κτήριο είναι σαν να μην «αναπνέει» κατά κάποιον τρόπο, μειώνοντας πολύ το προσδόκιμο της ζωής του.

Αν έχετε απορίες για την στεγανοποίηση, μπορείτε να ρωτήσετε το ειδικό προσωπικό της Monotech προκειμένου να βρείτε μοναδικές πληροφορίες.

Μονώσεις ταρατσών - Εξοικονομήστε ενέργεια!

Ως μονώσεις ταρατσών ορίζουμε όλες τις διαδικασίες που γίνονται προκειμένου το δάπεδο της ταράτσας να μην επηρεάζεται από καμία συνθήκη περιβάλλοντος, επηρεάζοντας κατ’ επέκταση και το εσωτερικό του σπιτιού που βρίσκεται από κάτω και συνολικά όλου του κτηρίου.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η μόνωση στην ταράτσα, είναι:

  • Εξοικονόμηση ενέργειας και εξοικονόμηση χρημάτων

  • Μείωση δαπανών για θέρμανση και ψύξη έως και 40%

  • Βατότητα στην ταράτσα και προστασία από τα νερά της βροχής

  • Μεγαλύτερη αντικειμενική αξία στον φέροντα οργανισμό

Το ειδικό προσωπικό της Monotech θα έρθει στον χώρο σας για μια εξειδικευμένη μελέτη, ώστε να αποφανθεί ποια μέθοδος μόνωσης ταιριάζει στην ταράτσα σας. Επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία