Logo

Περίπου 10.000 αγορές στην "Λευκή Νύχτα" - Πέντε δώρα κλήρωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας (video)

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας πραγματοποίησε στο Δημαρχείο, παρουσία του δημάρχου Κώστας Βοργιαζίδη και του αντιδημάρχου Βασίλη Λυκοστράτη, την κλήρωση δώρων σε όσους έκαναν αγορές την βραδιά της "Λευκής Νύχτας". Όπως είπε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Τσιπουρίδου, έγιναν 10.000 αγορές ενώ 2000 ήταν αυτοί που συμπλήρωσαν το κουπόνι για να μπουν στην κλήρωση.

 

"Ήταν μια γιορτή επιχειρηματικότητας. Ο κόσμος την είχε ανάγκη. Η αγορά είναι ψυχολογία. Αποδείχθηκε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος ανεβάζει την ψυχολογία των καταναλωτών, κάτι που το έχει ανάγκη ο κόσμος της αγοράς" σχολίασε ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Τάσος Γιάγκογλου. "Ένα μεγάλο μπράβο στον Εμπορικό Σύλλογο" πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Λυκοστράτης.

Για την ιστορία, κληρώθηκαν πέντε δώρα, μια τηλεόραση 24 ιντσών (Εμπορικός Σύλλογος), μια καφετιέρα (Επιμελητήριο), μια βραδιά για δυο άτομα στο ξενοδοχείο "Όλγανος", ένα ταξίδι για δυο στην Οχρίδα (Βεργίνα Travel) και μια κάμερα ασφαλείας εσωτερικού χώρου (Τσιφλίδης Security).

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb