Logo

Olganos VL Boutique Hotel: το νέο στολίδι της Βέροιας (φωτογραφίες)

Επένδυση στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βέροιας Βασίλης Λυκοστράτης. Ανήσυχο επενδυτικό πνεύμα, δημιούργησε στην βορειοδυτική άκρη της ανοικτής αυλής της εβραϊκής συνοικίας, το Olganos VL Boutique Hotel. Το Olgnanos VL Boutique Hotel βρίσκεται στην είσοδο την παραδοσιακής συνοικίας “Μπαρμπούτα” (πάνω από την στοά στην 10ης Μεραρχίας) και διαθέτει 2 δωμάτια & 5 σουίτες. Στα δωμάτια υπάρχει έντονο Βεροιώτικο άρωμα με παραδοσιακές γειτονιές ζωγραφισμένες στους τοίχους. Επίσης ο επισκέπτης θα βρει τζάκι και τζακούζι.

{jlex}flickr:72157679957699736{/jlex}

Το Olganos VL Boutique Hotel λειτουργεί εδώ και δυο εβδομάδες. Την Δευτέρα ο αντιδήμαρχος Βασίλης Λυκοστράτης ξενάγησε τα τοπικά ΜΜΕ στους ζεστούς και πανέμορφους χώρους της νέας μονάδας και εξήγησε στο πώς αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την επένδυση. "Είδα ότι η περιοχή αναπτύσεται, ξενοδοχειακές μονάδες δημιουργούνται και πάνε καλά και αποφάσισα να αξιοποιήσω το ακίνητο που αγόρασα πριν μερικά χρόνια. Σκέφτηκα να κάνω το 2009 μια μονάδα μπανγκαλόουζ στο Πόζαρ αλλά ήρθε η κρίση και δεν προχώρησε στην επένδυση. Από τότε το είχα στο μυαλό μου και αποφάσισα να τολμήσω στην Βέροια" τόνισε ο κ. Λυκοστράτης.

Ο Βασίλης Λυκοστράτης ξεκίνησε την επένδυση τον Ιανουάριο του 2016 και την ολοκλήρωσε τον Ιανουάριο του 2017. Η μονάδα λειτουργεί εδώ και δυο εβδομάδες και ήδη έχει φιλοξενήσει αρκετούς επισκέπτες. Τέλος, όσον αφορά το ακίνητο, ήταν παλαιά εβραϊκή κατοικία την οποία τα αδέρφια Γιοσέφ Αρών Δανιέλ, Νορδοχάη Αρών Ανιέλ πώλησαν σε Βεροιώτη το 1951. Από τότε το ακίνητο άλλαξε ιδιοκτήτες πριν αγοραστεί από τον κ. Λυκοστράτη.

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb