Σούπερ μάρκετ ο ανάδοχος της Δημοτικής Αγοράς Δήμου Βέροιας

Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία της Δημοτικής Αγοράς Βέροιας. Στην διαδικασία ανάδοχος αναδείχθηκε το σούπερ μάρκετ Smart το οποίο θα καταβάλει ενοίκιο 3200 ευρώ το μήνα. Στην διαδικασία συμμετείχε και δεύτερος επενδυτές ο οποίος απορρίφθηκε λόγω μη προσκόμισης πιστοποιητικό ποινικού μητρώου. 

Να θυμίσουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας αποφάσισε την κίνηση διαδικασίας εκμίσθωσης με δημοπρασία, της Δημοτικής Αγοράς (ως ενιαίο κατάστημα συνολικού εμβαδού 1.523,17 τμ, των δύο καταστημάτων εμβαδού 1.355,37 τ.μ και 167,80 τ.μ.). 

Το 2015 εκτέθηκε σε φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός καταστήματος Ε=1355,37 τ.μ. στην α΄, β΄ & γ΄ στάθμη της Δημοτικής Αγοράς της Βέροιας, συμμετείχε ένας ενδιαφερόμενος, κέρδισε την δημοπρασία αλλά δεν πήγε ποτέ να υπογράψει το συμφωνητικό.

Επίσης την ίδια χρονιά έγιναν δυο άγονες δημοπρασίες για την ενοικίαση καταστήματος (πρώην 4,5 και 6 καταστήματα) που βρίσκεται στο ισόγειο – Α΄ Στάθμη του κτιρίου με είσοδο επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς συνολικού εμβαδού 167,80 τ.μ. αλλά και οι δυο δημοπρασίες ήταν άγονες.