Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού

epimelitirio ima

Το Επιμελητήριο Ημαθίας ενημερώνει τα μέλη του για την έναρξη του 5ου κύκλου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, που διεξάγει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), το Σάββατο 22 Μαΐου 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου ειδίκευσης των στελεχών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στους βασικούς τομείς της Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων και, μέσω αυτής, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας – αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων – οργανισμών όπου απασχολούνται.

Το εν λόγω Μεταπτυχιακό απευθύνεται σε:

• Υπευθύνους Προσωπικού και Στελέχη τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού
• Διευθυντές ή Προϊσταμένους διαφόρων Τμημάτων μιας επιχείρησης (Οικονομικές υπηρεσίες, Πωλήσεις, Marketing, Logistics, Παραγωγή)
• Ιδιοκτήτες ή διαχειριστές μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα διαρκεί ένα έτος. Τα μαθήματα διεξάγονται Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί ανά δεκαπενθήμερο. Οι γραπτές εξετάσεις λαμβάνουν χώρα στο τέλος κάθε εξαμήνου.

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Ημαθίας με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, δίδεται ως ειδική τιμή αποκλειστικά για τα μέλη του Επιμελητηρίου, μείωση κατά 15% στην τιμή των διδάκτρων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (www.imathiachamber.gr) και της ΕΕΔΕ (www.eede.gr).