Το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ευχαριστεί

eidiko alex pasxali pontioi

Οι μαθητές ,οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας θέλουν να ευχαριστήσουν τον Λαογραφικό Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Νεοκαισάρειας Πιερίας "Ο ΠΟΝΤΟΣ" για την επίσκεψή του στο σχολείο την Τετάρτη 1 Απριλίου.

"Η πρόεδρος, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και του συλλόγου βρέθηκαν κοντά μας και μέσα σε θερμό κλίμα συζητήσαμε και ανταλλάξαμε πληροφορίες για την πρώτη μας αυτή συνάντηση και γνωριμία. Η συνεισφορά τους (λαμπάδες) στο 2ο πασχαλινό παζάρι που διοργανώσαμε και φέτος μας χαροποίησε ιδιαίτερα και έδειξε πως η προσφορά σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη δίδεται και χωρίς ανταλλάγματα.

Επίσης. ο ποντιακός σύλλογος Νεοκαισάρειας σε συνεργασία με τον αντίστοιχο σύλλογό τους στο εξωτερικό Μεταναστών Νεοκαισαρειωτών Στουτκάρδης δώρισαν στο σχολείο μας 2 βοηθητικές καρέκλες με ροδάκια για να καλύψουν τις όποιες ανάγκες των μαθητών/τριών μας.
Τους ευχαριστούμε θερμά για όλα και ευχόμαστε στο σύλλογο και στα μέλη του να έχουν πάντα επιτυχίες και να είναι δραστήριοι συμμετέχοντας στα πολιτιστικά δρώμενα, αλλά και σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Τέλος, να τονίσουμε ότι η αφιλοκερδής προσφορά δεν αναδεικνύει μόνο την κοινωνική δραστηριότητα, αλλά και το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης των ανθρώπων. Τους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά , Χριστός Ανέστη υγεία ,αγάπη και χαρά, προσωπική και οικογενειακή" αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.