Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας – Επίσκεψη στα 3-5 Πηγάδια

 

Από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015  και ώρα 10.00 π.μ. το σχολείο μας τιμά την επανάσταση του 1821… αλλά και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου… μέσα από τα μάτια των παιδιών!

Υπεύθυνη της γιορτής είναι η εκπαιδευτικός της Δ΄  τάξης κ. Χριστίδου Όλγα με τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γ΄ και Δ΄ τάξεων σε συνεργασία με την κ. Παρθενοπούλου Θεοδώρα (Γ΄ τάξη), αλλά και με όλο το Σύλλογο Διδασκόντων.

Τη γιορτή άνοιξε η Διευθύντρια κ. Λαφάρα Αναστασία, που καλωσόρισε τους γονείς τονίζοντας το επίκαιρο νόημα της διπλής γιορτής που είναι η ελπίδα και το όραμα που οφείλουμε όλοι μέσα από τους ρόλους που υιοθετούμε, να δίνουμε στα παιδιά μας!

Το χρονικό της επανάστασης του 1821 περιελάμβανε το ρόλο της Φιλικής Εταιρίας αλλά και του λαού στην εξέγερση, τους αρματωλούς και τους κλέφτες, τις προσωπικότητες των ηρώων, τους φιλέλληνες…

Η γιορτή έκλεισε με το δραματικό χορό των ηρωίδων Ναουσαίων γυναικών  και τον χαμό τους στην Αράπιτσα για να γλιτώσουν την ατίμωση από τους Τούρκους και να περάσουν έτσι στης ιστορίας το διάσελο!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες”!

Μαθαίνοντας σκι στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας

“Την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015, μετά από δύο αναβολές λόγω κακοκαιρίας, πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη στα  3-5 Πηγάδια Νάουσας, των παιδιών των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων, συνοδεία των δασκάλων τους και με τη βοήθεια και το συντονισμό από την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Οικονόμου Μαριάνθη.

Για την εκμάθηση σκι ακούραστη βοηθός μας ήταν η κ. Τόσιου Δέσποινα, γυμνάστρια με εξειδίκευση στην χιονοδρομία, την οποία ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Τα παιδιά έμαθαν, χάρηκαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους”.