Ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη "Θεανώ Ζωγιοπούλου"

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 οι εκπαιδευτικές επισκέψεις τάξεων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη "Θεανώ Ζωγιοπούλου", με την ευκαιρία των γιορτών της Αποκριάς.

Όλο το προηγούμενο διάστημα επισκέφτηκαν τη βιβλιοθήκη πάνω από 300 μαθητές διαφόρων τάξεων των δημοτικών σχολείων της Βέροιας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της βιβλιοθήκης, να γνωρίσουν τις συλλογές της, αλλά και να πληροφορηθούν στοιχεία σχετικά με τα ήθη και τα έθιμα της αποκριάς μέσα ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τέλος, τα παιδιά σχεδίασαν και κατασκεύασαν τις δικές τους αποκριάτικες μάσκες, ενώ τις τελευταίες μέρες γνώρισαν και σχεδίασαν την κυρα-Σαρακοστή, περιμένοντας με ανυπομονησία... το Πάσχα...

Η Κ.Ε.Π.Α. Δ. Βέροιας και η Δημοτική  Βιβλιοθήκη "Θεανώ Ζωγιοπούλου" ευχαριστούν για τη συνεργασία τους Διευθυντές των σχολείων και τους εκπαιδευτικούς των τάξεων που συμμετείχαν στις εκπαιδευτικές επισκέψεις και εύχονται σε όλους Καλή Σαρακοστή!!!