Δράσεις του ΚΔΑΠ δήμου Νάουσας

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου οι μαθητές και το προσωπικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Κ.Κ.Π.&.Α Δήμου Νάουσας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη των Ξηρών Καρπών!

Η κα Ευφροσύνη Πιτσαλίδου Μαμουτζή στον φιλόξενο χώρο τους χάρισε σπάνιες πληροφορίες για αυτήν την κατηγορία τροφίμων η οποία είναι ιδιαίτερη καθώς προσφέρει στον οργανισμό ενέργεια και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Εξήγησε στα παιδιά πως για να φτάσουν στο τραπέζι μας και να συνεισφέρουν στη σωματική τους υγεία, προηγούνται μια σειρά από διαδικασίες.

kdap vlaxoi

Στον Σύλλογο Βλάχων

Το πρωί της Τετάρτης 10 Ιουλίου οι μαθητές του ΚΔΑΠ του ΚΚΠ&Α Δ. Νάουσας επισκέφτηκαν το Λαογραφικό Σύλλογο Βλάχων. Εκεί ξεναγήθηκαν στο μουσείο του Συλλόγου, δοκίμασαν βλάχικες ενδυμασίες από την ιματιοθήκη και έμαθαν παραδοσιακούς χορούς από την Χοροδιδάσκαλο κα Ευτέρπη Πέτκου!

kdap eos

Ενημέρωση από τον ΕΟΣ

Ο Έφορος του Ορειβατικού τμήματος του Ε.Ο.Σ. Νάουσας κος Γιώργος Καισαρίδης επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 9 Ιουλίου το Κ.Δ.Α.Π. του Κ.Κ.Π.&Α. Δ. Νάουσας φανέρωσε μυστικά και αλήθειες για τα πανέμορφα βουνά της πόλης μας, αποκάλυψε με τον ειδικό εξοπλισμό του και έδειξε στα παιδιά πόσο απαιτητικό και δύσκολο άθλημα είναι η ορειβασία, ταυτόχρονα όμως εξήγησε τους απίστευτους θησαυρούς που μας χαρίζει απλόχερα η φύση!

pikpa4

Καλοκαιρινή γιορτή στο ΠΙΚΠΑ

Στον Π.Σ. ΠΙΚΠΑ πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή παρουσία της προέδρου κ. Μαλάκη , γονέων και φίλων,. αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο με χορευτικά και ορχήστρα μουσικών οργάνων από τα παιδιά δίνοντας χρώμα και νότες δροσερές καλοκαιρινές. Τα παιδιά ξεσήκωσαν και τους παρευρισκόμενους,, που συμμετείχαν με τραγούδι και χειροκροτήματα, ενώ στο τέλος απόλαυσαν πλούσιες λιχουδιές από το μπουφέ.