Έγκριση σχεδίου μαθησιακής κινητικότητας ΚΑ1 του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας για 20 μαθητές και 2 συνοδούς καθηγητές

Εγκρίθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών σχέδιο μαθησιακής κινητικότητας ΚΑ1, στον τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Erasmus+2019, για το 3Ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Βέροιας, με κωδικό αριθμό 2019‐1‐EL01‐KA102‐062342 και τίτλο «H ψηφιακή αφήγηση ως εργαλείο στην περίθαλψη ηλικιωμένων ατόμων με γεροντική άνοια».

Το σχέδιο κινητικότητας αφορά είκοσι μαθητές/μαθήτριες από τους τομείς Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας και Πληροφορικής, που θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη, για την απόκτηση πολύτιμων επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων, συνάμα με την βελτίωση των διαπολιτισμικών και γλωσσικών δεξιοτήτων τους.

Στόχος του σχεδίου είναι κατά την υλοποίησή του να αναπτυχθεί κουλτούρα επαγγελματικής συνεργασίας στους συμμετέχοντες μαθητές/μαθήτριες και σημαντικός σκοπός του είναι η διάχυση της αποκτηθείσας εμπειρίας και γνώσης στην τοπική κοινωνία.

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ χρηματοδοτείται εξ΄ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εθνικός φορέας συντονισμού για την Ελλάδα είναι το ΙΚΥ.

Η διευθύντρια του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας Καλογερίδου Σοφία και ο σύλλογος διδασκόντων εύχονται την επίτευξη των στόχων και σκοπών του σχεδίου κινητικότητας κατά την υλοποίησή του.