Δικαίωση για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Νάουσας

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Δύο εικοσιτετράωρα μετά την αποστολή της απαράδεκτης απόφασης της Δ/ντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης, σχετικά με την εγγραφή των μαθητών της ΣΤ΄ του σχολείου μας στο 2ο γυμνάσιο, ανακοινώθηκε επισήμως η ανάκλησή της.

Όλοι οι γονείς του 5ου Δ.Σ. έγιναν μια γροθιά και κατάφεραν να πετύχουν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την πλήρη δικαίωση των προσπαθειών, των χιλιομέτρων και των ωρών που αφιερώσαμε, προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε πολύ, τους ανώνυμους και επώνυμους πολίτες του Νομού μας, που πίστεψαν και στήριξαν από την πρώτη στιγμή τη θέση μας.

Όμως δεν εφησυχάζουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ένα τέλος στις πρόχειρες και περιστασιακές λύσεις. Καλούμε τους αρμόδιους, να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί και να προχωρήσουν σε οριστική και θεσμοθετημένη διευθέτηση του ζητήματος, που αφορά την κατανομή του μαθητικού πληθυσμού. Εμείς, θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια για μια αντικειμενική, λογική, μα πάνω απ’ όλα δίκαιη λύση για το καλό των παιδιών μας".