Συνεργασία του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ στο Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού και Yachting 11-14 Απριλίου

Το ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού και Yachting θα συμμετέχει με σπουδαστές από την σχολή για την καλύτερη λειτουργία της εκθεσης και των συνεδρίων.

Το 2ο YACHTING FESTIVAL - ΓΙΟΡΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ είναι η μοναδική και σημαντική εκδήλωση για τον κλάδο, οργανώνεται από την Mact Media Group εκ μέρους του ΣΙΤΕΣΑΠ ( Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος) για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, και στην μεγαλύτερη Μαρίνα της χώρας, στον Άλιμο Αττικής, με κύριο σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του λεκανοπεδίου (αλλά και σε ξένους επισκέπτες και επαγγελματίες) να γνωρίσουν από κοντά την μοναδικότητα της απόλαυσης των Ελληνικών θαλασσών μέσα από ένα – κυρίως – μικρότερο ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο σκάφος, που μπορούν είτε οι ίδιοι να κυβερνήσουν (με κατάλληλες γνώσεις και εκπαίδευση) είτε να χαρούν με την βοήθεια και υποστήριξη από επαγγελματίες.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2110129575 : Site : www.yachtingfestivals-athens.com Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.