Η Ημέρα της Γυναίκας εορτάστηκε από το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας στη Δημόσια Βιβλιοθήκη (φωτογραφίες)

Για ακόμη μία χρονιά το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας – Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνοντας ξεχωριστές δράσεις για γυναίκες κι όχι μόνο, στο ισόγειο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, οι μαθητές του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας, Ειδικότητας Αισθητικής και Κομμωτικής, υπό την εποπτεία των καθηγητριών τους, από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι, παρείχαν τις υπηρεσίες τους σε όσες κι όσους ήθελαν να ανανεώσουν την εικόνα τους.

Οι μεν μαθητές της ειδικότητας Αισθητικής προσέφεραν μοναδική εμπειρία σε όσους επέλεξαν να χαλαρώσουν, με ηρεμιστικές μαλάξεις προσώπου.

Οι δε μαθητές και εκπαιδευτικοί της ειδικότητας Κομμωτικής συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη», του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής», συγκέντρωσαν κοτσίδες μαλλιών. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός κοτσίδων. Επιπλέον πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν μία ανανέωση στο κούρεμα ή φορμάρισμα των μαλλιών τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι καθηγήτριες:

Αισθητικής: Γιώτα Μπανιώτη, Αργυρώ Γιαννουσοπούλου, Ελένη Κόκκαλη

Κομμωτικής: Χριστίνα Καγκελίδου, Μαίρη Βασιλειάδου