ΝΕΑ τμήματα Ρομποτικής στην Βέροια από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Στη δημιουργία ΝΕΩΝ τμημάτων Ρομποτικής προχωρά η Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Βέροια τον μήνα Φεβρουάριο. Τα νέα τμήματα δημιουργούνται για τους μαθητές της πόλης που δε πρόλαβαν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τμήματα Ρομποτικής τον περασμένο Οκτώβρη.

Το ενδιαφέρον μαθητών και γονέων της πόλης μας για την Ακαδημία Ρομποτικής του ΠΑ.ΜΑΚ. στην Βέροια ολοένα και αυξάνεται. Οι συνεχείς δράσεις της Ακαδημίας, η οποία από την ίδρυση της τον Σεπτέμβριο κλέβει τις εντυπώσεις με το εκπαιδευτικό της περιεχόμενο και τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και μεγάλη ζήτηση για συμμετοχή.

Αποκορύφωμα των δράσεων της Ακαδημίας αποτελεί η συμμετοχή της τον Φεβρουάριο στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019, όπου στρατηγικός συνεργάτης του διαγωνισμού είναι η COSMOTE και στον οποίο οι μαθητές της Ακαδημίας θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και να διακριθούν ανάμεσα σε μαθητές από όλη την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και μαθητές που θέλουν να συμμετάσχουν στα νέα τμήματα της Ακαδημίας, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους από σήμερα Δευτέρα 28/01 έως και τις 8/02, καθημερινά 18.30 - 19.30, στους χώρους της Ακαδημίας, Πιερίων 67, Βέροια ή τηλεφωνικά στο 697 0036 427.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας Ρομποτικής ΠΑ.ΜΑΚ. Βέροιας εδώ: https://www.robotikiakadimia.gr/beroia/ .